mandag, december 31, 2007

Maple

Tusind tak for de mange søde kommentarer omkring mine julegaver.

Der er lige én mere og den får I nu, her på årets sidste dag, hvor en virus har sat en effektiv stopper for mine festlige udfoldelser. Heldigvis er resten af familien fint i stand til at sætte gang i en nytårsfest på egen hånd – så det går nok altsammen.

Julegaven var en Maple til min mor. Og lad mig starte med at sige, at billedet slet slet ikke yder dette skønne strikketøj retfærdighed!
Det er grumset og usselt, men sådan går det, når man bliver færdig i sidste øjeblik og ikke har tid til at vente på et øjebliks solskin i en mørk december måned.
Jeg kom alt for sent igang med dette julestrikkeri og hele processen var præget af følelsen af, at jeg var bagud. Dette til trods var det et rigtig dejligt strikketøj!! Jeg gør det gerne igen, men næste gang bliver det uden tidspresset.

Helga Isager er kvinden bag designet, og hun har før lagt ryg til en ordentlig omgang ris her på bloggen. Jeg har haft hende mistænkt for at være genetisk disponeret for at skrive fejlagtige opskrifter men ..... hun kan godt. Altså skrive en fejlfri opskrift – ja faktisk har der ikke været noget at komme efter de sidste to gange, for Cherry var også uden svipsere.
Måske hun har lært et korrektur-trick som hun kan dele med hendes mor?

Jeg kunne skrive meget mere om Maple, men Britt har allerede på fineste vis sat ord på oplevelsen så ... jeg springer over, hvor gærdet er absolut lavest og peger den vej.

Faktaboks

Garn: Isager Alpaca Wool frv. 016 og Isager Spinni frv. 40

Opskrift: Maple fra Amimono, strikket på pind 4 og 4½

Luxuz-O-Meter: Nej. Garnet er ganske vist tyvstjålet fra det sidste Parasol kit, men det er stadigvæk et forholdsvis nyt indkøb.

8 kommentarer:

Mette sagde ...

Ja, jeg overvejer snart at starte gaveproduktion til næste jul.... Flot Maple. knus Mette

strikkeforsker sagde ...

Godt nytår!
Rart at vide, at Frk Isager får læst korrektur. Cherry og Maple er dog relativt simple opskrifter at fange fejl i. Nu skal hun så bare bruge diagrammer til snoninger og hulmønstre ;-)

enaj sagde ...

Åhh den er bare så flot. Den er på min ønskeliste så nu håber jeg bare den er god til en med lidt ekstra på sidebenene.
Kh Jane

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Uh, din Maple ser også fin ud. Jeg har være så heldig at se både Britts og Sannes IRL, og det er virkelig en flot og klædelig model.

God nytår, Helle, og tak for et par hyggelige dage i Næstved. Skønt at møde dig og få sat ansigt på dig ;o)

KH Tina

grendesign sagde ...

Helt enig, Maple er en skøn model!
Og rigtigt godt nytår, søde. Glæder mig til at se dig igen i 2008!
Knus,
Britt

Marie-Louise sagde ...

Godt nytår Helle og god bedring.
Knus fra
Marie-Louise
PS: sikken en fin Mable:-)

kludemutter sagde ...

Flot det er den. God bedring til dig.
Godt nytår til dig og dine !!

Jette sagde ...

Godt nytår, og meget flot Maple du har kreeret...