tirsdag, januar 01, 2008

1. januar 2008

Et helt nyt år venter forude. Et år som jeg håber I alle kom godt og trygt igang med. Her sov vi alle fra hele årsskiftehalløjet, men det betød bare at vi vågnede op med klare hoveder og friskt gå på mod - de af os som ikke i løbet af natten var blevet syge ......

Jeg er ikke en af dem som laver nytårsfortsætter og tænker store tanker omkring det nye år, men derfor kan man jo godt tænke små tanker. Det gjorde jeg den dag jeg melde mig under fanerne til Mettes 12 projekter 2008.

Juleferien bød på en grundig og absolut tiltrængt oprydning på mit legeværelse. En oprydning som har udviklet sig til et lidt større projekt, som nu inkluderer hvid maling i store mængder og absurt mange timer med manuelt arbejde. Der er lang vej endnu før det hele er på plads, men garnet og alt det andet legetøj er der kommet styr på.
Der var glædelige gensyn med glemte skatte og håndfaste beviser for, at jeg har langt flere igangværende projekter end jeg huskede.

Hver pose indeholder opskrift og garn til hver sin lækkerbisken - det var 9. Så er der det strikketøj som i dag er flyttet over i strikkekurven og de sidste 2 .... ja dem er jeg sikker på at jeg finder ingredienser til i de andre gemmere.

Næste år kan jeg forhåbentlig vise et billede af en reol uden poser, alternativt en reol med nye poser ..... men ligegyldigt hvad resultatet bliver, er jeg sikker på, at der venter mange dejlige oplevelser derude i det kommende år.

5 kommentarer:

Fríða sagde ...

Hej. Jeg har fulgt med i din blog et lille stykke tid og vil lige lægge en nytårshilsen på vej forbi.

Godt nytår :)

Mette sagde ...

Dejlig med klare hoveder og friskt gå på mod. Det har vi også her efter en stille nytårsaften. Imponerende oprydning! God arbejdslyst, Helle. Knus Mette

Tineke sagde ...

Sikke en flid! Det er godt at starte året på den måde, godt nytår!

Hilsner, Tineke

Lone sagde ...

Godt nytår - en genial ide med poserne... men også farligt afslørende mht. hvor meget der egentlig er i gang ;-)

grendesign sagde ...

Jeg synes det ser temmeligt fedt ud med alle de papirsposer i reolen!! Næste år: helt sikkert nye poser med lækkerbidskner. Tom? Næææhhh, nej - det ville være det samme som at passionen ikke forfører dig i løbet af året.....
Knus,
Britt