lørdag, december 22, 2007

Glædelig jul

Lykken er udsigten til næsten to ugers frihed fra hverdagens trivialiteter – og en stor stak indpakkede gaver. Jeg nåede det hele, både de købte og de hjemmelavede.
Den sidste uges tid har budt på en solid slutspurt og en ordentlig omgang monteringsarbejde. Det er ikke et hit hos sådan en som mig, for jeg holder allermest af at strikke men .... på den anden side så er det en vigtig proces, som ikke bare skal sjaskes igennem. En pæn montage sætter altid lige prikken over i´et.

Nu er den sidste ende hæftet – og jeg glæder mig til at putte pakkerne ind under træerne rundt omkring i det danske land. I løbet af ferien vil jeg løfte sløret for hvad der gemmer sig bag papir og bånd, men det må vente lidt endnu. Der et par modtagere som af og til kigger forbi og de skal ikke snydes for forventningens glæde.
Jeg lover, at der atter kommer liv på bloggen ovenpå december måneds dødvande, men lige nu er der ikke meget nyt at berette.

Det er tid til at sænke skuldrene, synke sammen i sofaen med familien og mærke hvordan julefreden lige så stille sænker sig over os. Rigtig glædelig jul derude .......

3 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

God jul, nyd de velfortjente fridage.

Ulla

grendesign sagde ...

Rigtig glædelig jul, Helle!
Knus,
Britt

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Og en rigtig glædelig jul til dig, Helle. Håber dine hjemme-strikkerier vækker lykke hos modtageren.

KH Tina