lørdag, august 25, 2007

Hold fast

Jeg hader rutchebaner! Jeg hader når det hele flyver forbi i en forfærdelig fart. Jeg ender altid med kvalme og tårer i øjnene, så jeg gør alle mulige krumspring for at undgår den slags forlystelser. Når vi er i Tivoli og Fårup Sommerland går det som regel fint, for Bjørn hopper gerne med ungerne og min rolle er reduceret til hende der venter tålmodigt ved udgangen. En rolle der passer mig rigtig fint.
Desværre slipper jeg ikke så nemt i disse dage hvor min hverdag er på vej rundt i en af de helt store rutchebaner – det hele går bare alt alt for hurtigt og jeg kan ikke følge med!

Der er arbejde, møder, børn, skole, mand, hund, hus og ....en kalender, der inden jeg fik set mig om, blev fyldt til bristepunktet med aftaler. Jeg forsøger at tage det hele forholdsvist stille og roligt, én ting af gangen og det går sådan set planmæssigt. Men når dagen er slut og ungerne puttet, er jeg som regel også klar til dynerne. Min højtelskede time i sofaen med garn og pinde bliver til en ulige kamp om at holde øjnene åbne, og alt hvad jeg har nået i denne uge er en enkelt dippedup eller to på søsters tørklæde.
Det var ikke så meget men tilgengæld var det de sidste af de store dippedutter. Nu mangler jeg kun en række af de små og så kanten hele vejen rundt. Den har jeg tumlet lidt med, men lidt ro i huset mens ungerne var til fødselsdag hos en dreng fra klassen her i formiddags, var åbentbart lige det der skulle til.

Lige om lidt kære søster så bumper der et tørklæde ind af din brevsprække.

Dit helt eget, one of a kind, a la Sophie Digard tørklæde!

13 kommentarer:

Faster´s corner sagde ...

Hvor er det bare smukt det tørklæde og man får virkelig lyst til at gå igang selv. Søster hun bliver glad, rigtig glad for hendes flotte efterårstørklæde.

Og hvorfor er det lige at ens liv i perioder bliver en lang række af aftaler og andet der fylder op. Jeg kan til tider få følelsen af at miste styringen/planlægningen af mit eget liv, når der ikke er plads til selv at vælge og være impulsiv.

Rigtig god weekend fra Krista.

Linda sagde ...

Pyha, har lige taget en tur i Odinekspressen sammen med de to store. Bløøørp! Magnus var ligbleg og ville hjem.
Hvor er det tørklæde da bare blevet flot! Er det trekantet eller aflangt?
kh Linda

kludemutter sagde ...

Hvor ser tørklædet bare flot ud, sikke en heldig modtager.
Ja, der er altid hektisk at starte op efter sommerferien.

strikkeforsker sagde ...

Lækkert tørklæde!
Puuuuust, du er godt nok hårdt spændt for. Det gode ved rutchebanen er at den stopper på et tidspunkt.

Ulla

britt sagde ...

Totalt i orden tørklæde - det er så smukt!
Sjovt, Helle - for jeg synes også livet, jobbet og pligterne kører lidt for stærkt i øjeblikket...håber på et snarligt pitstop.
KH Britt

Gitte sagde ...

Det er SÅ smukt det tørklæde til din søster :-)
Jeg gad da godt være din søster!*g*
Håber der snart bliver styr på din "rutchetur". Det er så træls når man ikke føler man kan følge med!

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Din søster er en heldig kvinde.
Hvis du finder bremsen på rutchebanen, siger du så lige til?

KH Tina

Mariann sagde ...

jeg synes ligesom alle de andre, at det er et rigtig flot tørklæde du laver, og så håber jeg at din hverdag snart kommer ind i et tempo, hvor du også føler du kan følge med.
Mvh.Mariann

Mette sagde ...

...hvem der bare var søster! Årh, hvor ville jeg gerne have det!

Tina Olsen sagde ...

Puhaaa, din stakkel.. sådan er det bare nogle gange.. men hæng i.. der skal nok komme tider med masse overskud;-)
Hvor er hun heldig din søster - det er bare så flot det tørklæde..

eduardo waghorn sagde ...

Very nice...
warm greetings from Chile.

Krawuggl sagde ...

By coincidence I just found your blog. Unfortunately I don´t understand any word, but your crochet leaves me speech- and breathless, it´s absolutely great and gorgeous!!!!! May I ask you, whether you have used any instruction or is it your own design? I love it, love it, love it - you are a fantastic talent!!!!!!!
Best wishes from Germany, Suzi

Helle Holst sagde ...

Kære allesammen

Tusind tak for de søde ord:o)

Thank you so much for all your kind words - it warms my heart:o)

I´m making this scarf for my sister who earlier this year fell in love with the style of Sophie Digard. She send me some pictures for inspiration, I tried to copy them but couldn´t figure it out. At last I decided to make a pattern myself and this is how it ended up. I have simply enjoyed the proces and my sister is happy with the result - so all ends well:o)

Best wishes Helle