mandag, august 06, 2007

Harry og Sophie

Når det er sommer og sol i Danmark, er der ikke noget sted, jeg hellere vil være end i farfars sommerhus på Mols; En lille perle to minutters gang fra Århus bugtens vand.
Derude sidder mine unger og deres far i en jolle med fiskestænger og store forventninger om en enorm fangst. De ser ikke hinanden alt for meget i dagligdagen og nyder i den grad hinandens selskab når de sidder der i båden og vender verden.

Jeg har hundevagten, for Kasper bryder sig ikke om ensomheden i et fremmed hus, men det gør ikke det fjerneste. Jeg nyder roen som kun afbrydes af glade børns latter på stranden. Jeg har Harry Potter i tasken og når den bliver alt for mørk og dyster, hækler jeg en lille dims eller to på søsters Sophie Digard tørklæde.
Det vokser stille og roligt – jeg vil tro at jeg er ved at være halvvejs men der er ikke noget som haster. Jeg hygger mig med det og med en hæklenål nr 2½ og garn som er en halv tråd Garnstudio Silke Tweed ja så var det aldrig tænkt som et projekt jeg ville blive færdig med i løbet af en weekend.

Der er gjort garn klar til eftermiddagens hæklerier men nu vil jeg lige holde en pause. Fiskerne har meldt deres ankomst på stranden om 15 minutter; Der er et par stykker som gerne vil boltre sig lidt i bølgen blå og jeg gør dem gerne selskab.

7 kommentarer:

Mette sagde ...

Hov, nyt fra Helle. Det tørklæde er bare smukt! Fortsat god ferie! Der gad jeg også godt være på ferie i farfars sommerhus. k.h. Mette

britt sagde ...

Se det lyder som ferie, når de er allerskønnest! Det tørklæde bliver altså temmelig raffineret!
KH Britt

Jette H sagde ...

Hej Helle
Det er bare vildt flot, det tørklæde.
Mvh Jette

Anne sagde ...

Hvor er det smukt - det tørklæde. Får helt lyst til at begave min rødhårede veninde med et lignende.

kh

Anne - Fruand

Faster´s corner sagde ...

Hvor er det bare et superflot tørklæde - og sikken nogle flotte farver du har valgt.
Måske jeg ku bruge ideen, til at få renset lidt ud i mine rester med!
Tanker fra Krista.

Anonym sagde ...

Hej Helle

Er det et tørklæde du laver på bestilling?
vh. Michelle

Helle Holst sagde ...

Hej Michelle

Nej desværre - det er et "lidt" tidskrævende projekt, hvor drivkraften skal findes i lyst og skaberglæde. Jeg har lavet to tørklæder, og lige nu tror jeg ikke at det bliver til flere af den slags fra min hånd. Men opskriften ligger på bloggen til fri afbenyttelse, hvis du har lyst.

Kh. Helle