fredag, august 10, 2007

6 år .....

I dag er det 6 år siden disse to vidunderlige unger indtog min verden. De vendte op og ned på alting - også i ordets bogstaveligste forstand - og intet har siden da været helt det samme.

Jeg ved nu hvad det vil sige at elske ubetinget. Jeg ved nu hvad det vil sige at være træt helt ind til benet. Jeg ved nu hvad det vil sige at have hænderne fulde. Jeg ved nu .... en hel masse ting - og intet af det ønsker jeg være foruden.

I dag har mine tanker flere gange gået tilbage til den dag for 6 år siden på Ålborg sygehus. Jeg har været igennem fødslen minut for minut. Der var én! Der var to!
Jeg har været et smut omkring den første jul, den første fødselsdag og såmen også den første dag i børnehaven. På den anden side af weekenden venter endnu én af de første ... Den første skoledag - De er blevet store mine to små.

Det er forlængst slut med de dage hvor spaghetti Bolognese til aftensmad også inkluderede et karbad og en hovedrengøring af spisebordet. Nu laver de såmen næsten selv maden - min rolle er reduceret til hende der står på sidelinien - og hakker løg.

Det går stærkt, de udvikler sig med lynets hast og jeg har nogen gange svært ved at følge med.
Jeg kan stadigvæk give dem klø i Buzz Junior - på en heldig dag, og hvis jeg tager mig gevaldigt sammen kan jeg såmen også følge med i Kalaha, men dagene er talte. Jeg ved det og glæder mig bare over at de stadigvæk engang imellem vil holde i hånden. Og at de endnu ikke er blevet for store til at gi´et kys og et kram - hvis der altså ikke er nogen som kigger.

Tillykke med dagen unger - Jeg knuselsker jer!

6 kommentarer:

Fru Schwartz sagde ...

Kæmpestort tillykke med dem! Hvor er de skønne, fine og dejlige på billedet...det er lige før man kan dufte dem!

Jeg håber de får en god dag på mandag!

Kærligst Helle

PS! Du har af uforklarlig årsag været forsvundet fra min Bloglines..idag faldt jeg ved et tilfælde over din blog igen - det var dejligt!

strikkeforsker sagde ...

Tillykke med ungerne og hvor er de kære på billedet :-)

Linda sagde ...

Tillykke med dem, uha det bliver spændende i næste uge. Og sært, når man går hjem med deres rygsæk og de selv er smuttet med en kammerat og IKKE vender sig om og vinker...
kh Linda

britt sagde ...

Stort tillykke, Helle! Det er ligepræcis sådan det er!
Hvor ser de nuser ud på det billede.
Knus,
Britt

Birthe sagde ...

Tillykke med dine to unger - de bliver så frygtelig hurtigt store.. Mine egne twinser fyldte otte for en måned siden og starter i 2. klasse på tirsdag. Om jeg fatter det!
Hej fra Birthe P

Anne sagde ...

Hov, jeg har vist lige været lidt fraværende!
Et forsinket, men rigtigt stort, tillykke til og med dine tvillinger.

Tiden går ufatteligt stærkt, og det bliver ikke mindre med tiden, jeg bliver lige forundret hver gang jeg kigger på mine 3 piger, det var jo bare lige i går, at jeg holdt dem i armene for første gang, eller...

Jeg håber, at dine børns nye år vil blive fyldt med lys og lykke, og en masse gode udfordringer og spændende oplevelser.