mandag, august 13, 2007

Første skoledag


Det var med sommerfugle i maven og store forventninger Kristian og Maria i dag tog hul på deres skolegang. Første time var god, koncentrationen var høj - og de glæder sig allerede nu til imorgen. Også fordi det bliver rart, at der ikke er så mange voksne som kigger på.

Det var en dejlig dag med flag og solskin og rundstykker og de obligatoriske lidt lange taler. Men nu er vi trætte - allesammen; 3 timer var vist lige præcis alt vi kunne holde til på denne første dag.
Ungerne tuller rundt, spiller lidt spil, cykler en lille tur, hopper lidt på trampolinen men ikke ret længe ad gangen. De mange mange nye indtryk har drænet dem for energi og der er ikke mere at komme efter i dag.
Det er fair nok - jeg har det såmen ligesådan, selvom jeg bare har siddet på en stol nede bagved.

Tror jeg vil finde et lille hjørne hvor jeg kan sidde lige så stille med et eller andet fra strikkekurven.

4 kommentarer:

Faster´s corner sagde ...

Ja, det må være stort, den første skoledag for både mor og børn. Det jo en helt ny periode i jeres liv der er startet d.d.
Og så mange begivenheder på få dage i jeres familie - det vil da gøre enhver træt og fuld af gode minder.
Hilsner fra Krista.

britt sagde ...

Det er en stor dag for jer alle - og lige om lidt er det helt almindelig hverdag. Nyd den særlige dag.
Knus,
Britt

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Ja, det er en stor dag for både børn og forældre. Og når først ens poder starter i skolen, skal man virkelig til at give slip....det er ikke altid lige nemt.

Og så er jeg ellers godt nok imponeret over tørklædet til din søster....WOUW. Har du siddet og delt garnet først, du skøre kvinde?? ;o))

KH Tina

....mail følger...snart

Anne sagde ...

Spændende dag for både små og store i familien, det er lettere nervepirrende, men de fleste børn trives jo rigtigt godt med at komme i skole, og man skal nyde at man nu er kommet til et nyt og spændende sted i livet sammen med sine børn.

Mon ikke i alle er ret stille om aftenen i denne uge?