søndag, marts 11, 2007

Pist væk

Det var så den weekend. Den har været dejlig men jeg har ikke nået bare halvdelen af det jeg havde forstillet mig. Jeg ville så gerne have præsenteret en færdig Echo på bloggen - ikke fordi den er vanvittig lækker mere fordi det ville være skønt at kunne skrive at den langt om længe er blevet færdig. Og så fordi der ligger en ordentlig slat Cashmere-O-Meter procenter gemt i den trøje, men sådan skulle det ikke gå.

I stedet for har jeg tænkt mig at vi skulle tage lidt forskud på påsken. Jeg arbejder for tiden på "De fire store" - de fire store hængepartier i min strikkekurv som alle sammen er lagergods. Jeg har ikke fintalt endnu men jeg er sikker på at jeg kommer meget tæt på de 100 % når de bliver færdige og det glæder jeg mig usigeligt meget til. Der er så mange fine ting i det nyeste fra Rowan at jeg ikke er sikker på at jeg kan klare mig med én Cashmere-O-Meter handel.
Der er langt mellem de helt vilde og outrere kreationer Ulla! Det er uden tvivl det bedste jeg har set siden "de gode gamle dage" og jeg er glad for at netop det magasin landede i min postkasse.

Nå men tilbage til gættelegen - Mit navn det står med prikker pas på de ikke stikker*******


****** *****
******
Jeg sætter et påskeæg på højkant til den første som rammer plet - Er du med på en lille spøg?

Og imens I så gætter løs vil jeg sætte mig i sofaen og hæfte den lille million løse ender der stadigvæk mangler på Echo.

5 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Jeg må give op, men jeg venter spændt på at høre, hvad især den øverste (fordi jeg elsker at strikke ret) er????

Hilsen
Mette G.

britt sagde ...

Den øverste er Harmony, den nederste er Wicked, men den midterste......hmmmmm......
Det må jeg lige tygge på...
KH Britt

strikkeforsker sagde ...

Tak hmmmm det er svært, der er Kim Hargreaves over mindst to af dem.

britt sagde ...

Aaahhh, der faldt 10-øren på den sidste - synes nok jeg havde set den for nyligt. Den midterste er ryggen på den smukke Bonsai Tunic fra det seneste IK.
Hattrick!
Knus,
Britt

Dorte sagde ...

Jeg er ikke så skrap til at spotte deisgner-trøjer, men jeg vil da gerne kommentere, at det er nogle flotte detaljer du viser frem - jeg kan specielt godt lide den øverste ærmekant.
Ser frem til at se de færdige resultater.
kh Dorte