søndag, marts 18, 2007

Kick-off

En lang uge blev afsluttet med et stort firmaarrangement i fredags - "vores" bidrag til kommunalreformen har været en succes og det skulle fejres. Fra nær og fjern skulle vi alle fragtes til København, de fleste med bus men deltagerne fra Ålborg måtte et smut omkring lufthavnen. De sidste par uger har der været meget snak om væsker, små bøtter og zip lock poser på jobbet. Kollegaer som ikke er så vante med flyrejser og sikkerhed har diskuteret det meget, vi har fået udleveret regler i flere eksemplarer for at ingen skulle være i tvivl - men ingen steder stod der noget som helst om strikkepinde. Jeg forestillede mig det kaos der ville blive med 900 ekstra passagerer i en lille lufthavn og tænkte på hvor pinligt det ville være hvis jeg forsinkede det hele med en ellers lækker Addi Turbo rundpind. Så jeg valgte at drage afsted med en hæklenål i bambus og en kopi af Esme fra det nye Rowan Magasin. Toppen er rigtig lækker og jeg er sikker på at den bliver et hit til sommer - men hæklenålen .... den bliver lagt langt væk og kun fundet frem i yderste nød - måske næste gang jeg skal op i de øvre luftlag.

Jeg havde også forestillet mig det kaos der uvilkårligt vil blive når de selv samme 900 mennesker først på natten skulle fragtes samme vej hjem fra gallamiddag i mere eller mindre overrislet tilstand - og helt ærligt det gad jeg bare ikke!
Derfor blev jeg enormt glad da min søster tilbød en overnatning i hendes lejlighed på Frederiksberg til en nær kollega og jeg. Vi havde snakket frem og tilbage om mulige aktiviteter lørdag; Amimono var på min ønskeseddel - jeg ville gerne have set lidt nærmere på den nye kollektion. Men efter en lang aften som bød på udsøgt mad og underholdning fra Søs Egelind, Jacob Sveistrup, Søs Fenger, Birthe Kjær og TV 2 var vi ærligt talt lidt trætte lørdag formiddag.
Derfor nøjedes vi med en strøgtur og jeg har en rigtig god undskyldning for meget snart at vende tilbage til Staden.

3 kommentarer:

britt sagde ...

Det lyder som en skøn tur. Du må sørme sige til når du er i Staden igen!
KH Britt

strikkeforsker sagde ...

Jamen så har du jo en undskyldning for en Københavener tur ;-)

PiaT sagde ...

Hej Helle,
Til en anden gang, kan jeg sige dig at der ikke var noget som helst problem med at medbringe BÅDE en bambusrundpind og en hæklenål af metal på flyet mellem Kbh og Aalborg. Jeg rejste nemlig den modsatte vej fredag morgen/eftermiddag og det eneste sikkerhedsmanden absolut VILLE have, var min ColaLight, som der desværre kun var drukket et par mundfulde af. Jeg fik tilbudt at drikke ned til 1 dl, så måtte jeg nemlig godt tage den med. Jeg valgte at lade ham få min Cola :-). Hvad kan man lære: Cola er langt farligere for flysikkerheden end strikkepinde :-)
Kh PiaT