lørdag, juni 24, 2006

Some is hot and some is not

Jeg er f.eks. ikke specielt hot - slet ikke en lørdag formiddag. Derfor har billederne lige fået fjernet morgenhår og andre genstridigheder.
Dertil kommer at jeg hader kameraer - af hele mit hjerte. Måske et levn fra den tidlige hjemmevideo tid hvor min fætter jagtede rundt med sit kamera ved enhver given lejlighed. Han var der bare altid - og jeg slappede kun af når han var i den anden ende af lokalet. Jeg har ikke set ham i rigtigt mange år efterhånden men husker ham stadigvæk tydeligt, omend mindet er fyldt med lunkne følelser.

Men jeg gjorde det - jeg stillede op til fotosession!
Dels fordi en mand, for hvem mine følelser absolut ikke er lunkne, var klar til at trykke på knappen men også fordi jeg syntes at Green Gable fortjener det. Britt skrev om det og jeg er enig - den præsenterer sig absolut bedst med model indeni.

Fotografen er ikke indfødt nordjyde men han falder fint ind i mængden, så da han sagde " Den er faktisk rigtig flot" vidste jeg at min jublende glæde for den er gengældt.

Alle ujævnheder fra strikningen er forsvundet i vasken, aldrig har jeg ejet en håndstrikket bomuldtrøje der er så jævn men det kan jeg vist ikke helt tage æren for selvom jeg gerne ville. Garnet er meget meget taknemmeligt og heldigvis var hylderne med Muskat fyldte sidst jeg besøgte den lokale.
Et par ændringer på Green Gable har jeg indført; Ribkanterne er strikket på pind 4, kroppen på 4½ og så har jeg strikket den lidt længere i kroppen - ca. 5 cm - end opskriften lyder. Jeg kan bedst li´ at bluse og bukser mødes på midten.

Okay det var så den hotte - videre til den "notte" - Boleroen!

Her er der virkelig tale om et projekt hvor forventningens glæde var den største. Modellen skal jeg lige vænne mig til og det havde jeg også gerne gjort hvis det ikke lige var for garnet. Den er strikket i Svale fra Dale (du har ret Vivian - og Garnstudio skal ikke skældes ud for noget de ikke har gjort. My mistake...) og det er simpelthen så skuffende at jeg ikke gider den mere. Efter én enkelt skånevask er det falmet helt vildt, det er fnuldret og boleroen ser slidt og trist ud. Måske den ryger ind bagerst i skabet, så kan den ligge der et stykke tid indtil jeg beslutter dens videre skæbne? Eller også ryger den bare direkte i fyret...? Lidt varme er der vel i den.

8 kommentarer:

Mette sagde ...

Til lykke med din røde Green Gable! Rasende flot. k.h. Mette

Tina sagde ...

Jeg kan godt følge dig i "hot or not".

Green Gable er suveræn flot til dig !!

KH Tina

britt sagde ...

Den er fantastisk flot din Green Gable - skøøøøøøn farve - og rigtig klædelig.
Og mange tak for forbrugeroplysningerne om garnet - det er så fedt at kunne læse om garnerne i praksis inden man selv konstaterer at det er noget møg (hvis det er tilfældet). Træls at du har brugt tid på boleroen til ingen nytte....
Muskat skal jeg til gengæld have kigget lidt på, tror jeg.
KH,
Britt

strikkeforsker sagde ...

Meget rammende overskrift. GG er forrygende flot. Som Britt siger jeg tak for forbrugeroplysningerne. Livet er for kort til daarligt garn.

Ulla

TinaMAndersen sagde ...

Tillykke med GG, den klæder dig rigtig godt. Farven er også meget lækker.
Inden du smider din bolero ud, ville jeg tage den under armen, og vise den i strikkeforretningen, måske der var noget galt med garnet.
Har selv prøvet noget lignende, og fik et tilgodebevis til noget nyt garn. Det er forsøget værd.

Marie-Louise sagde ...

Den G.G. er bare skide flot Helle. Super duper;-)
Kh.
Marie-Louise

Linda sagde ...

Den blev suverænt flot i den røde farve! Jeg kan nu også rigtigt godt lide boleroen, den er også flot på dig, men hvor ærgerligt med garnet!

Vivian sagde ...

SÅ tjekket! Altså G.G.

Mht. Svalen (er det ikke fra Dale??) så troede jeg det var mig der var tosset... har nemlig selv testet med nogenlunde samme resultat - så skal det op på bestyrelsesmødet om det overhovedet er noget 'man' lige gider have i shoppen!

Kærlige hilsner Viv