mandag, juni 26, 2006

Mit pusterum

På mit arbejde løber vi rigtigt stærkt for tiden og det bliver ikke bedre i den nærmeste fremtid. Vi kan se frem til et efterår i overhalingsbanen og vi ved det! Ledelsen ved også, så vi bliver kløet lidt på ryggen i denne tid. Vi får flotte sommergaver, gavekort til den blå bil med klokken og en sommerhilsen fra den øverste. Vi opfordres til at nyde sommerferien med familien og én is - og her finde energien til den lange, mørke, stressede vinter der venter forude.
Tanken er sød, idéen ikke ringe og jeg vil da så absolut nyde min familie og én is eller 5. Men ved I hvad? Jeg kan noget som er mindst ligeså godt - noget med 2 pinde og garn. En times tid med mit strikketøj mens ungerne tuller rundt og vi får snakket om dagen der gik - Det er der jeg henter min energi!

Derfor har jeg besluttet at denne sommerferie skal tilbringes sammen med Audrey og resten af familien. Også i år går turen til "farfars sommerhus" på Mols, vi har råderetten i 3 uger og jeg glæder mig som et lille barn. Vi mangler dog lige et par uger endnu før vi helt kan slippe hverdagens stress og jag, men det gør ikke så meget for jeg ved at det bliver godt. Og lige forude venter en forlænget weekend for ungerne og jeg sammen med mormor og morfar i deres sommerhus; Vi har bestilt solskin!

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Sikken en flink og omsorgsfuld ledelse, jeg kender visse steder som godt kunne lærer af den slags initiativer.
Glæd dig til Audrey :-)
Calmer er sjovt at strikke med

Mette sagde ...

Audrey er ganske vidunderlig, og hende har jeg også drømt om. Hvor er mønsteret fra....?! Lyder godt med ferien, Helle! Min ferie er hårdt tiltrængt. I dette sekund er vi 16 mennesker til fødselsdagsmiddag her, og jeg kan ikke holde alle de mennesker ud.... Jeg vil ha' ro! I morgen...... k.h. Mette

Fru Schwartz sagde ...

Guuud ja, Audrey..Hende har jeg da helt glemt!! (et til projekt hermed noteret!)

Du har helt ret - den der time om eftermiddagen hvor alle slapper af, der hyggesnakkes og strikkes lidt...det er en af de mere gyldne stunder! (og det er da ikke så tosset hvis der er is til!)

Kh Helle

britt sagde ...

EEEEiiiijjjj, skal du strikke Auuuudreeeeeyyy! Den er SÅ fin - den drømmer jeg også om. Den bliver vildt flot til dig! Skal den være rød eller?
Yep - den der stund med pindene er en lise for sjælen, når den lykkes.
KH Britt