mandag, juni 05, 2006

Lidt men godt

Så synger pinsen på allersidste vers og det er tid til at gøre status over produktionen: Ét par ragsokker str. 13. Huhej hvor har jeg været effektiv:o) Men tilgengæld er de så helt færdige og begge sokker har fået boomerang hæl. Enderne er hæftede og jeg har ingen anelse om hvad jeg skal bruge dem til. Den lille størrelse valgte jeg egentlig mest fordi jeg hurtigt kunne komme frem til hælen.
Derfor er de nu lagt ind i skabet med små gaver og der kan de så bo indtil jeg får brug for en lille barselsting.

Boleroen har også fået hæftet de sidste ender, foto følger senere, så lidt er det trods alt blevet til. Nu vil jeg sætte mig i sofaen og nyde de sidste timer af fridagene i selskab med mit luksus kashmir. Det er fantastisk! Jeg drømmer allerede om mere, men ved godt at det ikke bliver lige nu, så jeg forsøger at gemme dette strikketøj til de helt stille hyggestunder.

3 kommentarer:

tina sagde ...

Nej, hvor er de sokker bare søde....Det er sjovt som hælen bare passer i striberne, hva'?

KH Tina

strikkeforsker sagde ...

Der er selvfølgelig ingen billede af orchid hos Helga Isager, jeg scanner skitsen fra opskriften, når jeg er tilbage i USA om en uges tid og poster på bloggen.
Meget kort så er det en ribstrikket trøje med halvlange ærmer i raglan facon, det øverste stykke strikkes med snoninger, så "ribben" har samme effekt som det hulmønster, der ligner en lysflamme... ser temlig godt ud.
Ulla

SunshineNO sagde ...

Søte sokker!

Åse