lørdag, februar 02, 2008

PIF

Det er lørdag og solen skinner fra en næsten skyfri himmel. Jeg rider på en bølge af kreativ energi og livet er skønt. Det hele tog sin begyndelse onsdag aften, hvor jeg deltog i et lille minikursus i glaskunst. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente, da jeg drog afsted – jeg har aldrig prøvet det før, men nu ved jeg med sikkerhed, at det absolut ikke var sidste gang. Det ligger en helt ny verden derude blandt glasstumperne, som jeg glæder mig meget til at udforske!!
Januar har indtil nu været sådan en ørkenvandring – en lang mørk måned med kedelige strikkerier, som ikke rigtigt kommer nogen vegne, fordi der ikke er noget der virkelig fænger. Der har været små lyspunkter, små sprudlende glimt men intet har for alvor tændt den indre flamme – og jeg var egentlig ved at blive helt bekymret for at det aldrig skulle ske. Men 3 timer i et skønt lille glasværksted var åbentbart lige det der skulle til. Timerne fløj afsted, det var total fordybelse og det var fedt!!

Jeg kender ikke det endelige resultat – og der går nogle dage endnu før jeg får syn for sagen. Jeg glæder mig som et lille barn. Jeg tæller de nætter jeg skal sove, før jeg skal genforenes med mine kreationer, alt imens jeg håber på at alt går godt. Der er ”regler” omkring glas, helt ligesom er der strikkeprøver og sømrum – og jeg er vildt meget i tvivl om, hvorvidt jeg overholdt dem allesammen. Men lige gyldigt hvad så vil jeg for altid mindes denne onsdag med stor stor glæde – den gav mig et kæmpe boost; En vitaminindsprøjtning som jeg lige nu prøver at overføre til min første Pay It Forward gave.
I den forbindelse vil jeg lige sige, at der stadigvæk er ledige pladser – hvis du har lyst?? Men det er altså et ”krav” at du også afgiver PIF løftet på din blog.

5 kommentarer:

Mette sagde ...

Bare jeg kunne deltage i det minikursus. Smukke, grønne hjerter. God weekend. knus Mette

grendesign sagde ...

Sikke du sprudler - det lyder som det fedeste kursus!!!
Skønt, Helle!! Glæder mig meget til at se dit glas.
KH Britt

Losarinas mor sagde ...

Åh, hvor dejligt!
Bliver ganske nysgerrig..

Nanna sagde ...

Vil du løfte sløret for, hvordan du har lavet Britts fine "tool-book". Den er bare for lækker...

Helle Holst sagde ...

@Nanna - der kommer et indlæg som vil vise how-to-do-a Toolbook. Jeg arbejder på det men realistisk set bliver det først engang om en uges tid. Det "virkelige" liv presser sig på.

Knus Helle