søndag, november 18, 2007

Smile

Strikkeberetningerne trænger sig på men de må lige vente lidt endnu. I ugen der gik sendte Britt nemlig en hilsen til mig – en hilsen i form af en award og nogle meget søde ord - og det vil jeg gerne sige tusind tak for! Jeg blev selvfølgelig mægtig glad for awarden men allermest for ordene. Jeg tror simpelthen ikke, at du aner hvor gold en jord de faldt på.

Vi vælter rundt i langtidssygemeldinger og store aftenspisninger på jobbet i disse uger; Ikke nogen god kombination skulle jeg hilse og sige. Tempoet har været hektisk, lunterne korte og ordene til tider knubbede imellem ellers så nære kollegaer.
Det kræver overskud at gå på arbejde og det kræver det for så vidt også at være hjemme i disse dage. Bjørn er blevet ramt af den dødelige variant af forkølelsesbacillen og der er ikke meget energi at hente på den front.
I sådan en situation er det dælme da dejligt med en internetfamilie som giver glæde. Og jeg blev glad – sådan helt ned i maven glad!

Med awarden følger også forpligtelsen at sende smilet videre ud i blogverdenen. Jeg gør det gerne men sidder alligevel med en lille smule berøringsangst for opgaven. Jeg kan kun vælge 4 og det betyder, at jeg er nødt til at vælge nogen fra. Min blogverden er stor – og selvom du måske ikke lige er én af de 4, så skal du vide at også du er med til at gøre min verden stor og smuk – Tak for det!!!

Jeg ved ikke om der er regler for denne award – regler om hvor den må sendes hen og til hvem, men jeg har valgt at vælge med hjertet. I alle familier vil der altid være en yndlingskusine, en ekstra skøn moster eller en glad onkel med en underfundig humor, som altid bringer et smil frem. Mennesker som man på den ene eller anden måde føler sig ekstra tæt forbundet med og sådan er det også her. Mette, Helle, Britt, Tina – You make me smile!

Og med disse smil vil jeg gå videre med en weekend hvor kalenderen er tom og tiden udelukkende bliver brugt på lystbetonede aktiviteter. God søndag derude!

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Ja, det er egentlig utroligt at der endnu ikke er opfundet en vaccine mod denne dødelige mandeforkølelse, men der skal måske en kvindelig forsker til på det område... :o))

Fru Schwartz sagde ...

Tak for de søde ord - de luner og gør godt (og rigtigt meget i lige måde!)

Kærligst Helle

grendesign sagde ...

Næh, du sender den retur, Helle! Tusind tak - det varmer - meget!!!
Knus,
Britt