torsdag, november 15, 2007

Bitte små skridt

Der har været stille her på bloggen det sidste stykke tid, men det er blot et udtryk for, at jeg har levet et intenst liv på andre fronter. Den slags liv som giver gode oplevelser og dejligt samvær, men også tvang mig til at prioritere min tid. Og denne gang blev det altså den virtuelle Strikkekurv som endte nederst på listen.

Lidt længere oppe på listen – nej helt ærligt meget længere oppe – stod den virkelige strikkekurv. Den har levet et ganske forrygende liv imens jeg har været væk herfra. Der har været små projekter og store projekter, strik til ude og strik til hjemme. Noget af det sidder stadigvæk på pindene men der ligger også flere færdige projekter, som jeg glæder mig til at fortælle om i den nærmeste fremtid. Der er afsluttede projekter iblandt som er lidt større end disse sokker men et eller andet sted skal jeg jo starte – og nu blev det altså her.

Sokkerne har været mit pausestrikketøj på arbejdet og som sådan fungerer den lille størrelse perfekt. Når pauserne er få og små – og det har de været de sidste par uger, så er det rart med et lille bitte projekt hvor selv få minutters strikkeri giver synlige resultater. Og selvom jeg havde tigergarnet med i min taske i rigtigt mange dage, før der endelig var to sokker klar, så har det været et dejligt projekt; Et lillebitte frihul i en ellers lidt hektisk arbejdsdag. Og de små bitte ragsokker ja dem bliver jeg vist aldrig træt af at strikke.
Faktaboks
Garn: 4-trådet Tiger fra Opal
Opskrift: De mindste ragsokker fra Strik & sy til den lille ny, strikket på pind 2½
Ændringer: Strikket med boomeranghæl
Luxuz-O-Meter: Ja da! Lidt har også ret 20 g lagergarn forøger luxuz-O-Meteret med 1 %

2 kommentarer:

grendesign sagde ...

De er supersøde de mini-tigre!! Glæder mig til at høre resten af strikke-beretningen...er lidt spændt på hvad du mon har i ærmet af færdige ting....
Knus,
Britt

Charlotte illum Larsen sagde ...

Jeg har snart strikket så mange af de små ragsokker - jeg bliver heller ikke træt af dem - og de bliver altid modtaget med stor begejstring rundt omkring.. hilsner fra Ærø