fredag, november 23, 2007

Panik

Der er gaver på pindene i disse dage. Nogen lander under et træ et sted i Danmark om en måneds tid, men inden vi når dertil har vi i familien 1 2 3 .... mange fødselsdage og ingen skal snydes.

De mange gaver kræver lidt planlægning men det gør ikke noget for jeg er god til den slags; Der er lavet lister. Lister over store gaver og små gaver, gaver til festerne og dem til alt det andet julefestivitas. Der er truffet beslutninger om hvilke gaver vi køber os til og hvilke vi laver selv. Alt var under kontrol, lige indtil ungerne kom hjem fra skole idag.

Jeg vidste godt, at der er julebazar på skolen i næste weekend. Hvad jeg ikke vidste er, at familierne plejer at donere en gave eller to til noget amerikansk lotteri halløj.
Der var lige et øjeblik hvor jeg kunne mærke panikken; Weekenden har et forholdsvist stramt program, hverdagen er i forvejen tæt besat og nu troede jeg jo lige, at vi havde styr på det hele.

I sådan en situation er det godt med et lille – øøøøh – pænt stort velassorteret lager. Der er gravet stoffer frem fra gemmerne, symaskinen er gjort klar til start og med lidt held ligger der et par gaver i ungernes skoletasker mandag morgen.
Roen er genetableret og vi er klar til at nyde weekenden.

3 kommentarer:

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Hurra for lageret ;o) Det er da også med lidt kort varsel, I får besked.

Håber I får en god weekend.

KH Tina

Helle Holst sagde ...

Ja Tina det er kort varsel - og jeg var også lige ved at blive en lille smule mobset. Men det viser sig at én i huset har fået beskeden for et par uger siden - han glemte bare lige at give den videre:o)

Knus Helle

Mette sagde ...

Ja, de gaver, Helle. Vi er heldigvis nået længere i julegaveindkøb- /planlægning, end vi plejer på denne tid. Det er ganske bevidst, så der kan været tid til lidt impulsive julerier, en tur i byen uden medfølgende forpligtelser. Jeg håber på et par hjemmelavede gaver endnu, men vi får se.... knus Mette