torsdag, juni 21, 2007

En Bette vest

Nogen gange trænger jeg bare sådan til at få lavet noget helt færdigt. Og med en bunke store strikketøj i kurven, hvor udsigten til monteringsseancen er lidt lang, var jeg simpelthen nødt til at strikke lidt i størrelse baby. 1 2 3 små aftener, så er den trøje strikket - og følelsen af succes giver fornyet mod til de store der venter.

Denne gang gik det lidt hurtigere end planlagt, da garnet slap op, inden jeg nåede til ærmerne. Der er tale om noget meget gammelt lagergarn, faktisk så gammelt at det stammer fra min mormors lager og jeg gad ikke engang overveje, om jeg måske kunne finde noget mere et eller andet sted. Derfor blev det en vest som egentlig også er blevet meget fin.

Det er mit første rendevous med Bette men jeg er sikker på at vi kommer til at se mere til hinanden. Det er en sød lille model, unisex uden at være kedelig.
Mon ikke den kan lune lille fætter Nicolaj på en kølig sommeraften?

Næste gang satser jeg på at få ærmerne med, men holder fast ved de små ændringer jeg har lavet undervejs på denne model. Kanterne forneden og på ærmerne er strikket rundt med en pind ret og en pind vrang, fordi jeg syntes at de flandrede lige rigeligt. Men ellers har jeg bare fulgt opskriften, jeg har nydt det og så giver det oveni købet procenter på Luksuz-O-Meteret – Absolut en win win situation.
Faktaboks

Garn: Athene strømpegarn fra Tranæs Trading Co., frv. 500

Opskrift: Bette fra Design Club DK. Strikket på pind 3, str. 3-6 mdr.

Ændringer i opskrift: Kanterne er strikket rundt som beskrevet ovenfor

Luxuz-O-Meter: 68 gram meget gammelt lagergarn forøger Luxuz-O-Meteret med yderligere 3,4 %

3 kommentarer:

Enaj sagde ...

Din bette er rigtig rigtig sød, selv om den er uden ærmer. Det er da en genial vest. Jeg har selv en Bette der ligger i venteposition og venter på et par ærmer.
kh Jane

strikkeforsker sagde ...

Den er kær :-)
Må jeg anbefale en monteringsfest = en god dag i selskab med et par strikkeveninder samt god mad og drikke.
Måske Monteringsmonstret Mågens kan hjælpe, han har vist sig lige syd for fjorden.

britt sagde ...

Totalt win-win! Bette er også supersød som vest og veste kan babyer ikke få nok af.
Knus, Britt