søndag, september 03, 2006

Go´ nu nat ....

Maria har åbnet døren til pigekammeret og siger at hun har sovet rigtig godt - i skæret fra natlampen. Kreeret med stiksav og tålmod, guldspray og glimmer.

Det her er mit bud på en vågelampe til en stor pige som stadigvæk er lidt bange for nattens mørke.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godt bud, Helle! Go' regnvåd søndag. Desværre skal vi i cirkus..... k.h. Mette

Anne sagde ...

Sød lampe, den har du lavet flot :-)
Jeg kender glæden ved at indrette værelser sammen med børnene, og det er så hyggeligt at se, hvordan de så genopdager både rummet og ting, som ellers har været urørt længe.
Go' sønddag, kh Anne

Anonym sagde ...

Den er bare så fin den lampe!!
Den næsten 7-årige her i huset sover skam stadig med en smule lys tændt...men din er meget smukkere end vores spotlampe med 15 W pære....
KH Britt

strikke_jane sagde ...

Fin lampe. Mathias på 5 og jeg udsatte hans værelse for en "make-over" for nylig. Egentlig ikke de store tiltag, men en grundig oprydning og sortering af ting og sager. Lidt omrokering osv. Da vi var færdige, stod han med hænderne i siden og kiggede på sit værelse. Udbrød: "det er jo helt forvandlet..." *S* Så jeg kan nikke genkendende til hvad Anne skriver.

strikkeforsker sagde ...

Sød ide, Hva' arbejder du som indretningsarktitet eller dekoratør i dit arbejdsliv, det ser professionelt ud :-)?

Annelie sagde ...

Nej, vad fin lampa! Nu blir jag själv sugen på att fixa något som passar till mina barns rum.

Anonym sagde ...

Hvor er den flot!! Den tør jeg ikke vise Anna, vi flytter rundt i efterårsferien så de får hvert deres (lille) værelse og hun drømmer allerede, den lille/store. Der er dømt Tommeliseprinsesseværelse (mest fordi jeg så gerne vil lave et "natur"-væresle med malede blomster på væggene etc. og hun insisterer på prinsessedelen *s*).