fredag, maj 05, 2006

Æbleblomstkjole

For nogle dage siden præsenterede Mette det smukkeste sjal. Det er noget af det skønneste jeg længe har set og det gjorde stort indtryk på mig. Hvor stort indtrykket rent faktisk har været gik for alvor op for mig i aftes da jeg lagde sidste hånd på en sommerkjole til Maria. Der er noget bekendt over farveskalaen her ....

Kjolen blev færdig; Jeg var godt tilfreds, Maria var godt tilfreds, der var smil over hele linien - lige indtil hun skulle have den på.
Det skulle have været en kjole som hun kunne have en t-shirt indenunder, men det er der ikke plads til - faktisk er der knapt nok plads til Maria indeni den!
Rigtig ærgerligt - resultatet af et nyt mønster og hendes mors manglende anvendelse af målebånd. Prinsessen havde tårer i øjene, men heldigvis er det her en krise som kan løses. En ny kjole nummeret større er i støbeskeen og denne er hermed sat til salg.

1 stk. æbleblomstkjole str. ca 110 -
200 kr. incl. porto

Kjolen er solgt!

6 kommentarer:

Vivian sagde ...

Solgt!!!!
i fald jeg er den første :-)

(den er baaaaaare cute!)

Viv

Mette sagde ...

Hvor er den kjole sød, Helle! Super-piget uden at være "flødeskumsagtig". Hvor har du mønsteret fra? Glæder mig at vi kan inspirere hinanden. Se du bare at få syet lidt, så prinsessen kan få tørret sine øjne. k.h. Mette

Helle Holst sagde ...

Kære Viv

Den er din :o)
Jeg står lige med det ene ben ude af døren, men jeg sender dig en mail senere.

Kh. Helle

Vivian sagde ...

Aaaah, skønt med sådan lidt spontan fredags-formiddags-shopping!! :-)

Susanne sagde ...

Den er smaddersød - kan godt forstå at den lille prinsesse blev ked af det :o)God weekend. Kh Susanne i Silkeborg

Marie-Louise sagde ...

NAJ, hvor er den sød. Kan man ikke få et hint om hvorfra mønsteret stammer? Synd den ikke passede, godt du har mod på en omgang mere.
God forårsweekend.
Marie-Louise