onsdag, december 31, 2008

Godt nytår!

Vanen tro har jeg tilbragt min juleferie i selskab med hvid maling i rå mængder. Sidste år skabte jeg skønne rammer til mig selv – denne gang er det Kristians tur. Hans værelse har længe trængt til den helt store tur, og vi var sådan set lige gået i gang, da Bjørn faldt ned og ikke rejste sig op igen. Hvis jeg havde vidst, at det skulle være et solo projekt, var jeg nok ikke gået helt så grundigt til værks men .... løbet var ligesom kørt, da det blev en realitet. Dengang havde vi allerede flået store dele af loftet ned og strippet væggene ind til den rå beton – og det var alt alt for sent at sige stop.

Det har været et langt sejt træk kun drevet frem af mit løfte til Kristian om, at det nok skal blive godt. Og netop derfor er der heller ingen vej udenom den afhøvling hans gulv nærmest skriger efter. Jeg troede egentlig, at det skulle være i dag, men nu er excentersliberen heldigvis gået i stykker. Butikkerne har låst dørene for i dag og de åbner ikke før fredag så .... I dag holder jeg ferie – sådan rigtig ferie!

Forberelserne til i aften er der styr på. Der er champagne og salte snacks til dronningens tale. Der er kransekage og jordbær til senere. Der er et køleskab som bugner med alt hvad man kunne ønske sig at putte på en pizza. Og så er min del af festen egentlig overstået, for ungerne har besluttet, at vi i aften skal nyde fars de hjemmelavede.

Overskudsbunkerne fra de sidste par år rummer rigelige mængder krudt og kugler. Der er knaldperler og bordbomber i absurde mængder – og sikkerhedsbriller nok til hele nabolaget.
Ungerne står for pynt og pift – og de går grundigt til værks i stuen og de tilstødende lokaler, men mon ikke jeg kan finde et lille confettifrit hjørne i sofaen. Jeg kræver ikke så meget plads i dag, bare lige et lille hjørne til mig og mit strikketøj. Og måske en lille lur, så jeg kan være frisk til aftenen og natten der kommer.

Håber I alle må få en skøn en af slagsen.

4 kommentarer:

britt sagde ...

Ha! Du købte de briller - jeg var godt nok tæt på! De er for fede.
Rigtigt godt nytår!
Glæder mig til at se dig igen i det nye år!
Knus, Britt

kludemutter sagde ...

Håber i får en god aften.
Godt nytår !!
Yt.
Hvor er de fine de røde luffer.

Mette sagde ...

Jeg sender excentersliberen en venlig tanke... Jeg er sikker på, at I har haft en helt igennem skøn nytårsaften. Håber du fik strikket lidt. knus Mette

Linda sagde ...

Øh, ham Bjørn rejste sig forhåbentligt igen..?
Godt nytår i øvrigt!
kh Linda