onsdag, december 24, 2008

Den sidste

”Rolig nu. Rolig nu. Du skal nok nå det hele.” Sådan har det lydt i mit hoved de sidste par dage – og nu er jeg langt om længe nået dertil, hvor jeg selv for alvor begynder, at tro på det.

Den seneste måned med kun en mobil voksen i huset – og det er så mig, har sat en kæp i hjulet for alle mine fine intensioner. Den der med, at jeg i år ville være i god tid med de hjemmelavede gaver, er fuldstændig gået fløjten. Der er ikke længere god tid, men der er tid, og lufferne er den absolut sidste gave.
På et tidspunkt overvejede jeg at pakke den halvfærdige udgave ind sammen med pinde og garn og et løfte om at gøre dem færdige lige straks. Jeg ved, at den løsning ville møde forståelse i den anden ende men ... jeg vil gerne gøre det ordentligt, så sådan blir det. Der er vel en lille times nørklerier endnu og i aften ligger de fint indpakket sammen med alle de andre gaver. Ingen ville ane, at de blev færdige i sidste øjeblik – hvis altså ikke jeg lige skrev det her.

På trods af alt – og det mener jeg virkelig, så har det været en udsøgt fornøjelse. Jareds opskrift er vidunderlig og jeg ved, at lufferne bliver modtaget med glæde. Jeg ved det fordi de er til min mor, som helt specifikt har ønsket sig sådan et par – i rød. Faktisk har hun allerede set og godkendt, så det bliver nok ikke med tilbageholdt åndedræt hun i aften pakker ud. Men mon ikke gavebjerget alligevel gemmer på en enkelt overraskelse eller to?

Nå der er ender som skal hæftes ....

Håber I allesammen må få en ganske vidunderlig jul.
Faktaboks

Garn: En tråd 1-trådet Kauni frv. W-XG og en tråd Duo i rød fra lageret - bandarolen og dermed også farvekoden er pist væk, så ....

Opskrift: Green Autumn fra Vogue Knitting Fall 2008. Strikket på pind 2½ med to tråde Castoro.

Luxuz-O-Meter: Jeps!! Der er brugt 50 gram Duo fra lageret og hermed kom der yderligere 2,5 % på barometeret.

5 kommentarer:

Marie-Louise sagde ...

Glædelig jul Helle. Håber i får en skøn aften og et par dejlige dage efterfølgende:-)
KH.
Marie-Louise

Irene sagde ...

Glædelig jul! De er vel nok skønne - de røde luffer!

Karen S sagde ...

Rigtig glædelig jul! Din mor er vel omtrend den heldigste kvinde i landet, når hun får sådan nogle skønne luffer!
Jeg håber, I får en skøn og dejlig juletid!
Kh Karen S

britt sagde ...

Superskønne luffer!!! Og jeg synes altså du er så sej at ordne det hele og alligevel nå hjemmestrikkede julegaver. Jeg bøjer mig i støvet...
Og rigtig glædelig (bag)jul, du kære.
Knus,
Britt

Ulla sagde ...

Glædelig Jul
Dejlige vanter, perfekt til vinterkulden, der endelig er kommet på besøg.


p.s.spændende tørklæde til søster.