fredag, oktober 03, 2008

Luksus

Cumulus snor sig over pindene – 4 masker foran ... 4 masker bagved ...
Opskriften er velskreven, garnet suverænt lækkert og det er virkelig en fornøjelse. Eneste lille bitte aber dabei er pindenes tykkelse. Jeg er blevet tvunget op på en 8´er, for at få strikkkefastheden til at passe, og det er lige i overkanten for mig. Arme og skuldre kommer på arbejde i ukendte posistioner og jeg kan allerede nu mærke, at jeg bliver nødt til at strikke lidt andet ind imellem.
Det gør ingenting, der er nok at vælge imellem – deriblandt også flere ting som er meget tæt på monteringsfasen. Men inden jeg når dertil, vil jeg lige have startet en ny omgang Luxuz-O-Meter strik. Kald det bare snyd, men alle procenter tæller, for jeg ved allerede nu, hvad jeg vil belønnes med, når jeg runder de 100 % - og det kan kun gå for langsomt. Derfor har jeg også lavet lempelige regler denne gang.

ALT købt inden festivallen tæller med – også de ting som i princippet er færdigstrikket og kun mangler en vask og lidt knapper.

Derudover er reglerne som tidligere at brugt garn tæller i forholdet 1:4 og 100 % på Luxuz-O-Meteret giver ret til indkøb til et lækkert projekt.

4 kommentarer:

Mette sagde ...

Det ser spændende ud! Glæd dig til din belønning - jeg har personligt set og mærket modellen hos Amimono. Den belønning gad jeg også godt eje! God weekend.

grendesign sagde ...

Selvfølgelig tæller alt med!
Cumulus ser meget lovende ud, men pind 8...det er altså at ro!
Sjovt, for jeg har også kigget maaaange gange på Pine - kunne godt tænke mig at lave den 2-farvet, så ydersiden får en farve og indersiden en anden...
Knus,
Britt

Ulla sagde ...

Av mit håndled - pind 8 er jo nærmest str teltpløk. :-D
Jeg synes buttercup på pind 5½ er riiigeligt tykt for mig.
Jeg har liiige hentet Annettes bog hos garnpusheren. Den ser meget spændende ud.

Karen S sagde ...

Den ser godt nok spændende og lækker ud. Glæder mig til at se mere til den.
Synes at du har helt ret i beslutningen om at lade alt tælle... man skal jo huske at belønne sig godt og grundigt en gang imellem, så hvorfor ikke gøre det lidt nemmere! ;)

Kh Karen S