tirsdag, september 30, 2008

Strik naturligvis

”God fornøjelse” skrev Annette Danielsen i min bog, da hun søndag formiddag afholdt workshop på strikkefestivallen i Silkeborg. Og lad det være sagt med det samme, det er en fornøjelse! - alene at bladre i bogen. Den er fyldt til sidste side med de skønneste strikkerier og jeg har lyst til at strikke dem allesammen fra en ende af, men indtil videre nøjes jeg med de små prøver fra workshopmaterialet.
Der er vendestrik, dobbeltstrik, skyggestrik og lækre snoninger. Der er skønne modeller både til ham og hende. Der er alt hvad mit hjerte begærer og den eneste grund til, at jeg endnu ikke har kastet mig over de rigtige modeller, er en fortvivlende mangel på garn. Men det er der heldigvis råd for, så nu venter jeg bare på at posten finder vej til mit hjem.

I samme øjeblik jeg så Cumulus, vidste jeg, at den skulle være mit Luxuz-O-Meter strikketøj. Jeg var ikke et sekund i tvivl og glemte i samme øjeblik, at jeg egentlig allerede fredag havde købt et Geilsk Topstykke som belønning. Men sådan er det så meget .....

Annette Danielsens besøg på festivallen satte et perfekt punktum for en fantastisk vidunderlig weekend. Fyldt med hygge og dejligt selskab, grin og lækker mad – og Strik naturligvis.
Tusind tak for en skøn oplevelse!

Update. Så har posten været på besøg, ungerne kører med ”krydsnøglen” og har bestilt toasts til aftensmad som betaling. De virker egentlig også lidt trætte, mon ikke de skal tidligt i seng ......

12 kommentarer:

Susanne sagde ...

har også siddet og bladret i bogen i går og nydt den ! Godt at selv blinde høns kan finde guldkorn og få ringet på det rigtige tidspunkt :o)Så vi ku' slutte af med maner ! Glæder mig til at se din cumulus.
Tak for en hyggelig weekend
Kh
Susanne i Silkeborg

Tineke sagde ...

Uuh det lyder da bare rigtig godt, min er på vej med, men NU glæder jeg mig dobbelt så meget. Og det med unger, skulle jeg grine lidt af, dén kender jeg, både med betaling og at de er lidt trætte...

Anonym sagde ...

kunne de, børnene altså, ikke få lov til for en gangs skyld, at spise de der toast i sengen...og så først børste tænder i morgen....igang med pindene :-)

Mette sagde ...

Glæder mig til at se hvad Cumulus er for én! Kom du bare i gang, søde. kærlig hilsen én der ikke har bladret i bogen

Tine sagde ...

Rigtig god fornøjelse.
Den lyder skøn :-)

grendesign sagde ...

...det er da det de skal! For du skal strikke - ingen tvivl om det. Den bliver SÅ fin, din Cumulus - klaaassisk med et twiist - men nok også sjov at strikke.
Og 1000000000000 tak for sidst - det var så fedt at jeg mangler ord.
Bogen er jeg slet, slet ikke færdig med at bladre og suge ind. Cumulus er bestemt på listen.
Stort kram,
Britt

Sanne B. sagde ...

Tak for sidst Helle, det var dejligt at se dig igen. Cumulus er også helt i top på min prioriteringsliste, nøøøj den er lækker.
kh
Sanne B

LindaMarsvin sagde ...

Tjuhej - og fik jeg sagt tak for sidst?
Krydsnøgleapparatet har også snurret her i hytten, til Oskars store fornøjelse.

Tanterne, Charlotte sagde ...

Tak for sidst Helle.
De børn er du da sluppet godt fra, når de ligefrem beder om nem mad som betaling for at hjælpe dig igang med dine fornøjelser.

Ditte, sagde ...

Uha Uha. Hvor er billedet at garnet? Det må vi måske ikke se? Lad mig gætte. Gul mohair?
Nå, spøg til side - strikketøjet fat og så god fornøjelse.
Knus Ditte

Anne sagde ...

Det er en fantastisk bog, og jeg kunne nærmest bare starte fra en ende af, også med de herresweatre, for en gangs skyld noget lækkert til det køn også.

Cumulus er også projekt nummer 1 her, når jeg altså lige er færdig med noget af alt det andet...

Bettina sagde ...

Den bog er en 1'er, der er ikke én mode, jeg ikke kunne overveje meget seriøst, og jeg HAR også allerede gang i den første "model", nu jeg har lært dobbeltstrik. :o)
Du er endnu en af dem, jeg ikke "opdagede", synes ellers, jeg "minglede" noget. Men tak for denne festival, uanset, for vi er jo alle med til at gøre festivalen til en uforglemmelig oplevelse. :o)