torsdag, september 25, 2008

Pilespids

Så blev der stille på bloggen igen. Hverdagen drønede forbi og jeg løb efter det bedste jeg har lært, alt imens jeg jagtede et roligt øjeblik, hvor Maria og jeg kunne mødes i en lille fotoseance.
Jeg havde nemlig planer om, at I skulle se billeder af Millekjolen in action – og det samme var egentlig også planen med Pilespidsen. Men jeg gir´ op!!

Der er alt for meget knald på hverdagen og jeg glemmer alt om fotoseancer i det stramme program. Som regel kommer jeg først i tanke om det, når Maria forlængst er puttet ned under dynen, alternativt når vi står med det ene ben ude af døren. Og nu gider jeg simpelthen ikke vente længere. Jeg vil videre. Der er nye lækre strikkerier som maser sig på, så de goe billeder må vente til en anden gang. Og mere er der desværre ikke at sige om den sag.

Der er heller ikke meget nyt at sige om Pilespidsen. Modellen har forlængst gået sin sejrsgang igennem blogland og jeg nåede ikke med før nu. Pasformen er tjahh.... Også selvom det hjalp gevaldigt, at jeg snuppede halskanten fra Rosenkjolen med løbegang og hæklet snor. Måske bliver den fin til næste sommer? Måske kommer den aldrig længere end skuffen? Det er faktisk ikke så vigtigt i denne sammenhæng.
Det der virkelig tæller, udover at den har været hyggelig at strikke er ..... at der er tale om noget meget gammelt garn i så store mængder, at det banker Luxuz-O-Meteret op over de 100 procent. Jeg er i mål!! Der er frit valg på alle hylder og i morgen starter festivallen i Silkeborg. Jamen det kunne ikke være bedre ramt.

Der er lagt planer, store planer. Der er noget jeg ved, jeg mangler. Ja jeg ved godt, at det lyder underligt men ikke desto mindre er det sandt. Det er skrevet på lister, ikke så lange lister; I hvert tilfælde ikke længere end, at der også bliver plads, til det jeg pludselig indser, at jeg også mangler. Uha jeg glæder mig. Ses vi?


Faktaboks

Garn: Cotton Viscose fra Garnstudio frv. 002, 007 og 023
Opskrift: Pilespids fra Kæk og klassisk børnestrik af Lene Holme Samsø
Ændringer: Jeg har strikket halskanten fra Rosenkjolen fra samme bog.
Luxuz-O-Meter: JA!!! 243 gram tudsegammelt garn banker 12,15 % på Luzux-O-Meter og jeg er kommet helt om på den anden side af de 100. Så mangler jeg bare lige at få barometeret i sidepanelet ført up to date, men den er altså go´ nok.

5 kommentarer:

Gitte/ditogdut sagde ...

Du kan tro vi ses :-) Strikkefestivalen i år er min første, og jeg glæder mig helt vildt *S*

Tine sagde ...

Tillykke med færdigt arbejde, og "tomt" luxometer.
God fornøjelse i morgen.
Glæder mig til at se dine indkøb :-)

grendesign sagde ...

jaaaaaaaaaaaaaaaaa, og vi skal endda snorke sammen..hehe...jeg glæder mig viiildt!
Og kæmpe tillykke med de 100% - det er dælme godt timet! Jeg når det ikke, men så er det godt jeg har mine festival-særregler.
Skøn pilespids - jeg kan rigtigt godt lide kontrasten. Jeg har også opgivet det der med billeder af børnestrik med børn i.
Knus,
Britt

LindaMarsvin sagde ...

Så er det ikke kuns mig, der har det øje på pilespidsen - mærkelig "op-i-halsen-facon"?

Tak for hyggeligt samvær - nu står din lille vase og pynter i min vindueskarm.
kh Linda

Bettina sagde ...

Den er rigtigt flot i de farver! Jeg slog op til en mindre størrelse for at få en mere acceptabel hals - meeeen jeg synes nu på den anden side, at den er lige snæver nok, selvom jeg strikkede den i en list stor udgave til en pige, der er mindre end normalen... Den må gå som tunika her i vinter, og værre er den heldigvis ikke at strikke, end at man jo bare kan gøre det igen. :o)