lørdag, oktober 11, 2008

Noro Nydelse

Udsigten til procenter på Luzux-O-Meteret hjælper gevaldigt på min motivivation til at få afsluttet alle de halve projekter fra strikkekurven. Der er hurtig belønning, når det eneste der mangler er lidt montering, men hvis det er det der skal til, så kan jeg kun sige .... Alle kneb gælder.

Tørklædet her er endnu et projekt som har været længe undervejs – meget længe. De første masker blev hæklet allerede engang i foråret, fordi jeg gerne ville være i god tid med en julegave. Det gik hu hej vilde dyr – de små firkanter nærmest fløj omkring ørerne på mig. Men så var der én som blev grim fordi farverne skiftede på højest ucharmerende vis – og så en mere og ja.... På det tidspunkt begyndte jeg også at tvivle på, om jeg overhovedet ville være bekendt, at give det videre til en sagesløs modtager. Der var timer, hvor jeg tænkte, at det blev et totalt tjekket tørklæde. Men der var så sandelig også dage, hvor jeg tænkte, at det blev lidt lovligt ”pædagog-og-lilla-ble-agtigt”.
Jeg var vitterligt i tvivl, men det er jeg ikke mere!

Da jeg i sidste weekend endelig fik fundet energien og lysten til at sy de 46 firkanter sammen og fik hæklet en muslingekant rundt om hele affæren, stod det pludselig helt klart, at det tørklæde absolut ikke skal ind under et eller andet juletræ. Det skal rundt om min hals!!!
Der skal det lune og gøre godt i de kolde måneder som venter lige rundt om hjørnet – og jeg glæder mig.


Faktaboks

Garn: Flower Bed fra Noro frv. 1208

Opskrift: Hæklet tørklæde fra Hendes Verden. Hæklet med pind 3½

Ændringer: Jeg har hæklet en omgang mindre på hver firkant og udeladt de 4 omgange fastmasker rundt om kanten inden muslingerne.

Luxuz-O-Meter: Osse i den grad - på Strikkekurvens såvel som mit indre hverdagsluxuz-O-Meter tæller det her tørklæde med. Det vejer 198 gram og dermed ryger der lige 9,9 % på barometeret.

4 kommentarer:

strikke_jane sagde ...

En skøn gave til sig selv... det skal man gi' ind imellem. Tankerne om "lilla ble og pædagog", havde jeg også imens jeg hæklede, men de er langt borte. Manden synes godt nok at det nemt kunne høre hjemme på en anden end mig (haha), men jeg beholder mit! Har ikke nænnet at fortælle manden endnu at der engang i nærmeste fremtid skal en stribet strikket nederdel på pindene..... *LOL*

grendesign sagde ...

über-cool, intet mindre. Den skal da så absolut give hverdagsluksus lige der hos dig!
Knus,
Britt

Ulla sagde ...

Meget trendy. Man skal selvfølgelig forkæle sig selv engang imellem.
Hmm lilla ble, dem plejer jeg at holde mig lang væk fra. Så var det lige idag, at der røg pædagoglilla babyfløj i indkøbsposen hmmmm

Tine sagde ...

Super lækkert tørklæde.
Jeg kan godt forstå at du selv må eje det :o)

Så finder du bare på noget andet, til den oprindelige modtager!