lørdag, oktober 04, 2008

Bling Bling

Jeg har et stort garnlager – ja jeg indrømmer det blankt, også her i det helt offentlige rum. Der er mest af de helt reelle garner, noget af det indkøbt til helt specifikke projekter, men der er også garn med glimmer og flimmer. Af og til har jeg været meget tæt på at skippe alt det kunstige garn afsted til skolens håndarbejdslokale, men tanken har aldrig været sådan helhjertet. Det er trods alt garn og det kunne jo være, at jeg en skønne dag ......

Det var godt jeg beholdt det hele, for i samarbejde med lidt rester fra et af de reelle projekter fik Marias Barbie en ny fin kjole med rigtig høj bling bling værdi. Sådan en sag som ryger direkte ind på hitlisten hos en pige på 7, som ikke er vild med at tage mors hjemmestrik på egen krop.

Og den ”indre dårlige samvittighed” over at beholde alt mit garn selv blev dulmet ved at strikke en mere af samme slags til Barbiedukkerne i pasningen i skolen. Den er nu svøbt i silkepapir og bånd, klar til mandag morgen hvor Maria glæder sig stort til at give videre. Jeg glæder mig med hende, men mest fordi jeg fik gjort kål på lidt af de ”umulige” rester, der er procenter på Luxuz-O-Meteret og endnu et projekt til de 12.


Faktaboks

Garn: Cotton Viscose fra Garnstudio frv. 002 og noget glimmergarn fra gemmerne

Opskrift: Cerise klänning med silverränder fra Sticka til Barbie

Luxuz-O-Meter: Jeps - 66 gram gammelt garn sparker Luxuz-O-Meteret afsted med 3,3 %.

3 kommentarer:

Tine sagde ...

Super fin kjole, og en god ide til at få brugt de små rester på.
Der skal nogen gange ikke så meget til at glæde de små :-)

grendesign sagde ...

Hvor er den da bare æskeskøn! Du skulle da vist alligevel have købt noget øjenvippe-garn ;-)))))
Jeg må vist hellere give datteren en Barbie-dukke, så jeg kan komme i gang med de fine modeller.
Knus,
Britt

LindaMarsvin sagde ...

Aj, den side havde jeg glemt! Fik lige en ide til en julepakkekalendergave eller 3 (nissekjoler til bratz - dem leger hun jo altzå ikk mæ mere...næsten)
kh Linda