søndag, oktober 14, 2007

Garnrov

Karen opfordrer til, at vi viser garnrovet fra Næstved frem – det gør jeg gerne.

Mine indkøb var temmelig beskedne, idet jeg var meget bevidst om, at jeg skulle fragte det hele hjem med DSB. Der var dog Opal, som var så billigt, at jeg ikke kunne lade det ligge. Og så var jeg simpelthen nødt til at købe et nøgle af det Admiral Bambus, som Nanna havde medbragt. Farven er super skøn; I en solstråle skinner det næsten som guld, og jeg satser på, at det er lige netop det, der skal til for, at Maria overgiver sig til de hjemmestrikkede.

Selvom mine indkøb var begrænsede, så vendte jeg alligevel hjem med en kæmpe portion inspiration og idéer.

Jeg fik nye drømme, blev mindet om tidligere planer og i dette lukkede forum tør jeg godt tilstå, at mine stakkels post i den forgange uge har slæbt nye forsyninger til mit hjem. Jeg har kigget og nusset, det kribler i fingrene men .... jeg vil alligevel forsøge at vente, til den største del af de igangværende projekter er blevet færdige.

6 kommentarer:

grendesign sagde ...

Det ' nemlgi rigtigt - det lignede guld! Røber du for os hvad posten har bragt til dig - een bliver jo rasende nysgerrig!
I øvrigt tak for læsning af de 7!
KH Britt

strikkeforsker sagde ...

Lækre indkøb, så er jeg også nysgerrig mht hvad posten har slæbt frem til matriklen ;-)

Tak for tips - jeg har (forhåbentlig) fået stillet min RYC trang ;-)

Karen S sagde ...

Det ser jo lækkert ud! Hvad skal "guldet" bruges til? Og jeg bliver også helt nysgerrig efter, hvilket ting, der er hjemfartet med post ;-)

Kh Karen S

Lise sagde ...

Held og lykke med at få datteren til at gå i hjemmestrik - min søn elsker det, datteren er yderst skeptisk - tips modtages gerne, hvis du har fundet nøglen til at få lokket små tøser i hjemmestrik! Fedt garn i øvrigt...

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

ja, vi bliver da helt vildt nysgerrige efter at se, hvad du dog har købt??

Jeg er begyndt at strikke med mit bambusgarn - det er lækkert at arbejde med.

KH Tina

Mette sagde ...

Skønne farver, der kan blive til mange fine par strømper. Jeg kan genkende tre af farverne fra min egen lagerbeholdning.... Ikke fordi jeg strikke særlig mange sokker. Jeg har stadig den "rigtige" hæl til gode.... k.h. Mette