fredag, juli 06, 2007

Clue 1

Så blev det atter fredag og vi fik sendt et par kollegaer hjemad med ønsker om at de må få en god ferie. De havde travlt med at komme afsted - forude ventede lange lange køreture ned til sydens sol og sommer. Jeg forstår dem godt, jeg gad også godt slippe lige væk fra alt det her regn men .... jeg mangler lige 3 uger før det er min tur.
Det gør egentlig ikke så meget for der er sådan en dejlig ro i køkkenet når den store del af it-nørderne holder ferie. Vi hygger os og nyder at der er overskud til lidt tant og fjas. Vi laver mad der oser af overskud og deler et stykke chokolade og en kop kaffe inden vi drager hjemad. I dag sprang jeg dog denne del over, under påskud af at der var så meget jeg skulle nå inden det blev tid til aftensmad og Disney sjov. Det hang sådan lidt i luften at det var praktiske ting som indkøb og rengøring - og jeg lod dem blive i troen.
Ingen ville alligevel kunne forstå hvis jeg havde sagt, at det var fordi jeg skulle hjem og strikke.
Ingen ville kunne forstå, at det var vigtigt for mig at få strikket de sidste 3 pinde på clue 1 til en mystisk stola, så jeg kunne komme videre med clue 2, som lå lige der klar til at blive downloaded.
Absolut ikke en eneste af dem ville kunne forstå, men mine poder .... se det er en hel anden sag. De var klar til at komme hjem lige så snart jeg viste mit ansigt i børnehaven - eller måske var de bare trætte efter en hel lang uge? Uanset hvad så er vi hjemme nu; Clue 1 er foreviget og jeg er klar til det næste. Alt det der med indkøb og rengøring ja det må vente til i morgen .....

5 kommentarer:

Enaj sagde ...

Nemlig, og det er kun rigtige strikkekvinder der kan forstå sådan noget. Glæder mig til at den mystiske stola når den er færdig.
Kh Jane

Jeanette sagde ...

jeg ved præcist hvad du mener... :-)

Linda sagde ...

Så er det godt at du har sådan nogle som os der udmærket forstår dig :o)
Jeg kunne såmænd finde på at stå meget tidligt op bare for at få lov til at strikke lidt i fred....
Det bliver en mighty fin stola - plejer sådan nogen ikke at være aflange???
kh Linda

britt sagde ...

Jeg forstår - i metermål!
Smuk stola - den bliver fin i den farve!
Knus,
Britt

Jette sagde ...

Hej Helle
Flotte, l�kre ting du laver, MS3 ser rigtig godt ud.. Jeg har det p� samme m�de som du b�de med Miyake (mangler lige at lukke af)og med lige at f� strikket et par pinde, for at komme videre p� MS3 :)
Mvh Jette