fredag, december 22, 2006

Disconnected

Da regnen for et par uger siden kom til nordjylland lagde den sig i første omgang på marker og veje - alt var smat og mudder; Der var flyverdragter og hundepoter så sorte som kul og det hele var lidt træls.
Nu er det hele så småt tørret ud - på overfladen vel at mærke. For nede i jorden er der stadig meget vand og det er rigtig træls. Det kabel som forbinder vores hjem med omverdenen tåler ikke iblødlægning - det er gået i stykker og vi er nu overladt til en uvis skæbne på TDC´s venteliste.

Jeg savner min blog! Jeg savner min "blogfamilie"! Jeg savner den verden af inspiration og skønne input jeg ved ligger derude og venter!!!
Jeg snyder mig til en lille tur på Bloglines når arbejdet tillader det, men det er ikke helt det samme. Jeg får ikke skrevet de kommentarer jeg gerne ville; Jeg beundrer alle de skønne ting som vælter frem her og der, alt imens jeg misunder jer jeres stabile internetforbindelse og glæder mig til den dag hvor jeg kan tage del i legen igen.
I mellemtiden vil jeg nyde en velfortjent juleferie sammen med min familien - og så håbe på at det ikke sætter ind med frost og sne før TDC har fået gravet lidt i jorden.

Glædelig jul og godt nytår til jer derude.

9 kommentarer:

Vivian sagde ...

Du ønskes også en rigtig glædelig jul!! Øv med den Inder-net-forbindelse. Jeg skal også være "tabt for omverdnen" i julen da harddisken er taget på juleferie før alle os andre....

Mange julehilsner fra Vivian

Anonym sagde ...

Av, det må man kalde en kold tyrker. Forhåbentlig kigger TDC forbi inden så længe... sender positive tanker
God Jul

Linda sagde ...

Kære Helle
Vi savner også dig! Rigtig god jul
kh Linda

britt sagde ...

Rigtig glædelig jul til dig, Helle! Du er skam også savnet her i blogland! Krydser fingre for hurtig genopretning af forbindelsen.
KH Britt

Anonym sagde ...

Den store mængde vand vi har fået i løbet af efteråret, er virkelig en pestilens på flere områder - men at måtte undvære blog'erne, det må da være det værste, SÅ slemt er det heldigvis ikke her!

Glædelig jul, og må TDC gøre sit for at den bliver god...

Kh Lola

Anonym sagde ...

Glædelig jul til dig også (jeg tror, jeg vil bede julemanden om at sende julehumør til TDC for dig!)

Nyd nu alligevel julen, med eller uden blogland.

KH Karen

Anonym sagde ...

Også rigtig god jul til dig og dine. Kh Susanne

Anonym sagde ...

Ak jeg føler med dig, Helle. Har selv prøvet det et par gange. Og nej: jeg er ikke afhængig af nettet - jeg vil bare ikke undvære det :-))).
Hav en dejlig jul - håber tingene ordner sig snart.
KH Gitte B

Dorte sagde ...

Jeg kigger trofast forbi i ny og næ - håber snart TDC får taget sig sammen, så vi igen kan høre nyt fra dig.

kh Dorte