mandag, december 04, 2006

Så blev der tid ... til mig

Den forgange uge har budt på rigtigt mange gode oplevelser - julehygge med ungerne i børnehaven, dejlige timer med gode kollegaer til årets julefrokost, familiehygge i anledningen af Bjørns fødselsdag og .... Det eneste der har manglet har været tid - tid til mig og mit strikketøj. Det var ikke med min gode vilje men sådan blev det.

Idag tager jeg revanche, for i dag har jeg fri!
Ungerne er tilgodeset med en sen aflevering og løfte om en tidlig afhentning fra børnehaven, men afsted det skulle de - jeg har i den grad brug for bare én enkelt dag helt alene og de ville heller ikke sidde herhjemme mens kammeraterne holdt julefrokost.
Første punkt på dagsordenen var Tinas sokker - der manglede faktisk kun fire ender som skulle hæftes; Nu er det gjort og de er klar til at lune mine fødder i den kommende vinter.
Hælen er denne gang strikket som kilehæl - bare fordi jeg havde lyst til at se om jeg stadigvæk kunne huske hvordan man gør. Det kunne jeg ikke, så jeg måtte ty til den store lærebog og da jeg alligevel havde den fremme fra reolen blev til også til en "ny" slags tå - en båndtå.
De passer perfekt og jeg er rigtig rigtig glad for dem.

Som en ekstra lille bonus tæller de også med på Cashmere-O-Meteret som nu står på 2,85 %. En forsigtig start men der kommer mere inden længe; Der er lækre sokker og andet godt på vej men det må blive en anden gang - for nu vil jeg tage mit IK med ind i sofaen. Det længe ventede blad kom i ugen der gik og jeg har end ikke fået bladret i det endnu.

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Den bog har jeg også og den er uundværlig :-)
Nyd fridagen og dit IK

britt sagde ...

Eiiiijjjj, jeg har ikke fået mit IK endnu. Huuuuuuuuuuuuulk!
Fede sokker - ganske særlige!
KH Britt

Sanne B. sagde ...

Stængerne op i sofaen og IK indenfor rækkevidde, så kan det kun blive en god dag. lækre lækre sokker. Jeg har også lidt Tina-garn liggende, det ser så flot ud, som det ligger i bundtet at jeg ikke har nænnet at vinde det op. Tror alligevel jeg gør det i aften og får slået op til et par sokker.
Tak for sparket til det.
kh
Sanne B.

Tina sagde ...

Tid til en selv....det SKAL der bare være ind imellem. "Mit" garn ser ikke helt ud, som jeg troede....hæ-hæ. Man lærer så længe, man lever.

KH Tina