tirsdag, september 21, 2010

Pebbles

Pebbles betyder småsten; I denne forbindelse en sød lille hentydning til de små strikkede dutter - og absolut ikke et udtryk for at der er grus i maskineriet.
Vi har her en let tilgængelig opskrift som giver en let anvendelig cardigan ..... og jeg strikker den gerne igen og igen og .....

Mit eneste problem i den forbindelse er den totale mangel på børn i mit nærmiljø i matchende størrelser. Og der er trods alt grænser for hvor mange udstillingsmodeller jeg har brug for. Derfor har jeg besluttet at sætte mine færdigstrikkede modeller til salg her.
Og sådan fik jeg lige med et trylleslag åbnet op for lidt mere småbørnsstrikkeri i min verden.

Faktaboks

Opskrift: Pebbles fra Rasmilla. Størrelse 1 år, strikket med 2 tråde på pind 4½

Ændringer: Absolut ingen

Luxuz-O-Meter: Behøver jeg næsten skrive noget her :o)

11 kommentarer:

Daria sagde ...

kjempefin:)

Britt sagde ...

Den er bare sååå fin - og du har helt ret: det er viiiiildt hyggeligt at strikke de små str.

hanne sagde ...

den er sk..sød, og go ide med salg, når du nu ikke kan la være med at strikke de der små str.. og ikke mindst prisen. Godt at du sætter pris på håndstrik!!

hanne sagde ...

den er sk..sød, og go ide med salg, når du nu ikke kan la være med at strikke de der små str.. og ikke mindst prisen. Godt at du sætter pris på håndstrik!!

Fru Larsen sagde ...

Ih hvor er den flot. Dejligt mønster du har strikket. Der skal nok være en som gerne vil købe den:))

Xanita sagde ...

Den er bare rigtig fin :-D Mon ikke min lille niece kunne bruge sådan én? Så mangler jeg bare lige lidt mere tid til at strikke ;-)

Gaia sagde ...

Den er total skøn. Kunnen godt friste mig - jeg strikker gerne baby-ting, så der er et lager, når pludselig babyerne melder sig i omgangskredsen!

Ullfori sagde ...

En vakker jakke !
Jeg gleder meg ellers veldig til å få strikke av garnet ditt :)
Ha en god adventstid!

Fru Thornholm sagde ...

Hej,
Jeg er ved at strikke denne lækre trøje også, men er gået i stå ved boblerne - kan ikke huske hvordan jeg skal lave 'ril'-delen. Måske du kan hjælpe mig?
Kh Stine

Helle Holst sagde ...

Hej Stine.
Det er ikke fordi jeg ikke vil hjælpe men jeg husker ikke opskriften så godt, at jeg umiddelbart vil kunne svare dig fyldestgørende. Jeg synes du skal skrive til Sanne Bjerregaard. Det er hendes design og jeg er sikker på, at hun gerne hjælper dig på vej.
Kh. Helle

Fru Thornholm sagde ...

Helt ok - tak :-)