lørdag, november 28, 2009

Moler sjal

Eller måske jeg skulle skrive ”Variation over opskriften på Moler sjal”. Jeg har længe haft en mistanke om , at jeg strikkede noget andet end det opskriften bød på; Og det gjorde jeg – det ved jeg nu.
Jeg ved ikke helt hvor det gik galt. Måske helt fra starten af ?? Jeg forstod vist aldrig helt det skrevne ord i den opskrift, men hvis jeg nu skal være helt ærlig, så er det simpelthen så længe siden, at jeg ikke husker det. Ravelry er temmelig afslørende, hvis man angiver en startdato. Det gjorde jeg – og derfor ved jeg helt præcist, at jeg har ”strikket” på sjalet i 27 måneder.
Det er immervæk lang tid at bruge på et sjal, som ikke fejler andet end at jeg bare ved, at jeg ikke kommer til at bruge det.

Det har prikket til min dårlige samvittighed hver gang jeg har flyttet rundt på posen med strikketøjet – og nu skulle det være slut. Der blev strikket og hæklet i ”vildskab” mens ånden stadigvæk var over mig. Sjalet blev vasket, svøbt i smuk cellofan og indgår senere i dag som familien Holst´s bidrag til skolen julebazar.
Nu håber jeg bare, at det havner et sted, hvor det vil bringe glæde .....

Faktaboks

Garn: Lucca - farvekoderne husker jeg ikke.

Opskrift: Moler sjal - købt som kit. Strikket på pind 4½.

Ændringer: Tjahh en hel masse - tror jeg nok. Men de var utilsigtede og jeg kan ikke gengive dem.

Luxuz-O-Meter: Jeg glemte at veje sjalet, inden det blev givet videre. Men hvis jeg skriver 200 gram, så snyder jeg vist ikke nogen ... Og det gir´ så 10% til O-Meteret.

4 kommentarer:

britt sagde ...

Det er da en win-win-win. Du bliver færdig med det (og får det ud af systemet), har en super gave til skolens bazar og ender helt sikkert med at glæde en anden. Jeg er sikker på at der er en derude, der bliver vildt lykkelig for det sjal!!
Knus,
Britt

zeusstrik sagde ...

enig med britt, en ideel løsning:)
og glorien kan pudses.

Ulla sagde ...

Skønt med et færdigt projekt, der samtidig kan bruges til skolebazar = to fluer med et smæk

9na sagde ...

Fint sjal! Og herlig med selvironi...