søndag, november 15, 2009

Kaos ......

Jeg har altid strikket af lyst – og sådan skal det være. Mit strikkeri er et frirum, et åndehul som giver mig overskud og energi til hverdagens øvrige opgaver.
Jeg har altid gang i flere projekter; Lidt af det der kræver koncentration, en større del af det der kan kombineres med lidt fjernsyn og så et ”hjernedødt” projekt til de små pauser hverdagens byder på.

Af og til får jeg overbevidst mig selv om, at et eller andet projekt SKAL gøres færdigt, før jeg må gå i gang med noget nyt men ...... Jeg er altså ikke specielt disciplineret på det punkt. Antallet stiger støt og roligt, indtil jeg lige pludselig en dag bliver ramt at trangen til at afslutte og skabe overblik. Det øjeblik indtraf i går!
Ravelry er opdateret med de seneste måneders afsluttede projekter. De igangværende kommer frem både her og der efterhånden som jeg ”angriber” dem. Og mon ikke der også kommer en lind strøm af faktabokse de næste par uger.

2 kommentarer:

Laila: sagde ...

Jeg syntes nok at du havde været flittig, da jeg lukkede op for Ravelry her til morgen....

Ulla sagde ...

Glæder mig til et tæppebombardament af færdige projekter. Jeg får intet lavet, hvis jeg har gang i mere end 3 projekter ad gangen.