onsdag, juli 29, 2009

I believe I can fly

Nej okay - ikke helt, men .... Ligesom så mange andre er jeg hoppet med på FLY-bølgen. Jeg startede med at gøre min vask ren og siden da er det gået slaw i slaw. Jeg har lokaliseret mine hot spots - de var ikke svære at finde; Jeg blev bare lidt overrasket over hvor mange "depoter", jeg havde etableret rundt omkring. Jeg laver mine morgen"øvelser" hver dag og håber på, at de en dag bliver til de rutiner, jeg læser om - men indtil da "klamrer" jeg mig til de daglige mails. De virker for mig !!
Små opgaver og udfordringer, som nærmest bliver til en leg. I dag var det tid til et livtag med én af de ting jeg har udskudt alt alt for længe. Jeg kunne have lavet en liste SÅ lang men vidste alligevel øjeblikkeligt, at i dag skulle Kristians tiger ud af sin papkasse.
Det er år og dage siden han og jeg sammen købte den kæmpestore plakat - han bestilte og jeg betalte.
Den ankom i fin stil, men så var der lige noget med et værelse, der skulle renoveres og males og ..... Så skete der ikke alverden.
Jeg kunne godt vælge at have dårlig samvittighed over mit "skildpaddetempo", men det gider jeg ikke bruge krudt på. Jeg vælger i stedet for at glæde mig sammen med min skønne knægt, som bare synes, at den tiger er for lækker !!
Den er skøn - ingen tvivl om det, men fornemmelsen i min mave var dog heller ikke sådan at kimse af; Rendyrket Ahhhhh. Jeg red på en bølge og besluttede, at jeg da lige kunne nuppe én ting mere - og sådan gik det til, at jeg endte midt i byens udsalg sammen med Maria.
Jeg havde gruet for denne seance, for hun er en bestemt pige hende min datter. Hun ved helt præcist hvad hun vil og ABSOLUT ikke vil ha´. Men alle mine forbehold blev gjort til skamme - for vi havde faktisk nogle rigtig hyggelige timer. Vi vendte hjem med badetøj, gymnastiktøj og "skoletøj" til begge unger - jeg valgte for Kristian, for han er egentlig ligeglad, bare det ikke strammer. Alt er testet og checket - og noget er allerede taget i brug. Alle er glade og jeg venter allerede nu spændt på, hvad morgendagens "FLYvekursus" byder på.

6 kommentarer:

Rikke sagde ...

Thihi - og velkommen i klubben :-)

Mette sagde ...

Tak for introduktionen. Det minder lidt om det projekt, vi er i gang med. Udryddelse af lidt "dårlige samvittigheder", samt praktisk planlægning af den forestående hverdag. Madplaner er på banen igen og bla, bla, bla. Alt sammen noget der forekommer kedeligt, men som er en god investering. I hvert fald hvis jeg bliver spurgt. Glæder mig til at se, hvordan dit kurser forløbet. kærligst Mette

britt sagde ...

Ditto ditto ditto - jeg har det på præcist samme måde!!! Utroligt at vi er så nemme - men det virker sgu!
Knus,
Britt

mortil9 sagde ...

Åh, hvor ER det dejligt at FLYlady virker...rutinerne kommer, det er jeg ikek det mindste i tvivl om - og så må jeg da lige bede om detaljer;
HVORDAN og med HVAD fik du sat den lækre TIGERplakat op...?
HVOR MEGET - og HVILKE dele af dagligdagstøj køber du til hver af dine for at holde dem skoleklare osv. ?

Helle Holst sagde ...

@mortil9: Plakaten er købt hos Allposters.com - og er sat op med nogle meget amerikanske plastik-velcro-agtige klister-dimser, som lå i kassen. Og de er bare effektive:o)
Mht. tøjet så ..... indkøbene den anden dag foregik efter devisen "Vil du bruge det i skole?". Der blev IKKE købt noget, som var festpræget overhovedet - fordi erfaringen har vist mig, at Maria så kun vil bruge det til fødselsdage osv. Og så bliver det bare for småt, inden det overhovedet er blevet brugt.
Men derudover var der frit slaw - Der var nogle rigtig rigtig gode tilbud rundt omkring:o) Som minimum halv pris på varer, som ikke fejler andet end, at de stammer fra sidste års kollektion.
Jeg har ikke som sådan tal på hvor meget tøj - Jeg går mere efter min mavefornemmelse, som siger at nu er der nok. Ofte er det jo også nok med lidt supplement.
Derudover er en af mine FLY-rutiner en "tøjvask" pr. dag - så undgår jeg, at der ligger et halvt klædeskab i snavsetøjsposen:o)

Kh. Helle

mortil9 sagde ...

hej - og TAK for uddybende svar... for med FLY actions må det nødvendigvis også begrænses lidt dét vores poder har i DERES klædeskabe, ikke? Kh Susanne