tirsdag, marts 17, 2009

Hej

Mit navn er Helle, og jeg strikker. Ja det vil sige, det gjorde jeg engang – temmelig meget endda. Dengang skrev jeg også af og til om mit liv med garn i Strikkekurven men .... I en tid hvor jeg strikker cirka 5 pinde – om ugen, er der ikke meget nyt at berette og bloggen lever et totalt forsømt liv.

Jeg ved, at det ikke bliver ved sådan her. Jeg ved, at jeg lige om lidt finder lysten, gløden og glæden igen. Jeg ved, det fordi foråret venter lige rundt om hjørnet og i nordjylland er det er ikke kun blomsterne, som gør sig klar til at springe ud .....


I mellemtiden rydder jeg lidt op i mit ”liv” – og i den forbindelse har jeg lukket og slukket hos Holst Creations. Og når det så er sagt, så ..... ja så var det vist det hele for denne gang.
Håber I har det godt derude og nyder alt det spirende grønne.

3 kommentarer:

britt sagde ...

Selv hej, du kære. Dejligt med lidt liv her på kanalen - jeg har tænkt på dig mange gange......ooooooogggg bliver ret nysgerrig oven på den post.....
Knus,
Britt

Karen S sagde ...

Jeg håber din "oprydning" er noget godt, og håber også at du kommer godt igennem både den og "strikkekrisen". Husk at der hører pauser og selv-tid til livet!
Kh Karen S

Tine sagde ...

Nogen gange fylder livet bar meget.
Sådan er det! :-)

Håber du kommer igennem strikkekrisen :-)