fredag, juni 20, 2008

Jubiii

Der er meget godt at sige om skarpe knive. For eksempel at de er meget skønnere at arbejde med end de halvdøve modeller. Men også at de, når uheldet er ude, giver helt rene, nærmest kirurgisk snit som relativt hurtigt vokser sammen igen. Efter en lille uges tid er min tommeltot atter klar til strikkepindene og der er glæde i det lille hjem.

Strikkestilen er stadigvæk en kende løsagtig og ujævn, så jeg har besluttet at gemme mit lille luksusprojekt lidt endnu. I stedet har jeg kastet mig over et projekt, hvor de ”grimme” masker ikke gør den store forskel; En lille trøje fra Navia som skal valkes til slut og viola ..... så er der ingen som kan se hvor ujævnt det engang har været. Genialt koncept!

Det er et skønt skønt strikketøj – okay det er ikke en opskrift som vi kender dem fra Falkenberg og Høxbro. Den er sådan lidt suduko agtig, men når først koden er knækket, er det fuld fart frem og det fungerer perfekt som tilbehør til en EM kamp eller to.
Denne opdagelse har medført lidt for lange aftener i sofaen de sidste par dage. Skønne aftener som jeg har betalt regningen for de efterfølgende morgener, når vækkeuret har ringet alt alt for tidligt. Men lige nu er det altsammen glemt – for weekenden venter forude og jeg kan strikke igen!!!

5 kommentarer:

Marie-Louise sagde ...

Hvor dejligt Helle. Der er ikke noget værre end at være indisponibel i forhold til det kreative. Trøjen er rigtig fin.
Kh.
Marie-Louise
PS: I dag tog jeg den endelige eksamen på Suhrs, så nu har jeg en professionsbachelor i ernæring og sundhed, med speciale i human ernæring- Håber at den fine titel kan give mig et job:-D

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Det er da noget værre noget med den tilskadekomst - godt, du hurtigt er klar igen. Det er svært at undvære strikkeriet !

Og tusind tak for din hilsen via Mette - den står her og pynter i stuen.

KH Tina

(mail undervejs, men det driller i dag - jeg kan ikke få lov til at sende noget ud; s... irriterende)

grendesign sagde ...

Godt den kom sig hurtigt, den hånd!
Den Navia trøje er så fin - glæder mig til at se den færdig.
Knus,
Britt

Tine sagde ...

Godt at din finger er klar igen.
Jeg døjer selv med en tennisalbue, og har derfor ikke strikket i næsten 1/2 år.
Det har været hårdt syntes jeg.
Jeg er begyndt lige så stille igen,men kan godt mærke at jeg ikke kan strikke hver aften.
Så held og lykke med dine fremtidige arbejder

mortil9 sagde ...

Ihhhh, dén trøje er jeg gået helt i stå med - og hvor ER jeg glad for at du skirver at der ER en kode at knække - for bare tre dage siden var jeg SÅ tæt på at trævle den helt op og bruge garnet til - ja; netop! En LINUS - for dén ved jeg da at jeg kan læse mig gennem!! Og nu falder der en kæmpe irritationssten far mit hjerte for den trøje har jeg haft lagt væk i 3/4 år .... kan du mon så oversætte "sodukoen" for mig?? Jeg har strikket - troede jeg jo - hele det ene forstykke, ærme og taget ind igen som jeg jo læste den og troede så jeg skulle til at strikke mig gennem ryggen - men men men - det ligner jo noget der er løgn... passer INGEN steder!!!! Kan du mon hjælpe/har du tid og vil du??? På min blog er min mailadresse - hvsi nu jeg er så heldig at du vil løse soduko for mig!

Dejligt at du atter er i stand til at strikke - og uf hvor gør det i mine ben når du snakker om selve snittet og den skarpe klinge.....
KH Susanne V