fredag, august 26, 2005

Rowan Magazine 38

I dag afleverede den berømte Per dette i min postkasse.
Glæden var stor da jeg fandt pakken, men højt at flyve - dybt dybt dybt at falde ...

Hvor er der dog mange rædsler i dette nummer !!
Opskriften som fulgte med garnet - gaven til nye abonnenter kommer jeg heller aldrig til at strikke - men garnet er jo skønt og der er nok til at jeg kan strikke River sjalet.

Til gengæld var der glædelige nyheder på min mail fra Kim Hargreaves - mit Temptation kit er blevet sendt i dag. Det glæder jeg mig meget til.

Jeg glæder mig også til jeg får helt styr på denne blogverden. Men takket være stor hjælp fra en flok it-intelligente Webstrikkere er jeg nu godt på vej. Thanks a million !

3 kommentarer:

Lene Lind sagde ...

Hej Helle,

tillykke med bloggen, den skal du nok få meget fornøjelse af - OG vi andre ikke mindst! Jeg glæder mig til at følge med.

Mht. til det skønne garn den dejlige røde mand afleverede hos dig idag, så har jeg netop hørt fra pålidelig kilde (min 18-årige datter), at det er petrolfarven og de nuancer, der grænser op til den, der bliver modefarven til efteråret. Så du ER trendy.... ;-)

Bettina sagde ...

Ja, jeg har ikke hørt meget godt om Rowan38 - mest fordi billederner er utroligt dårlige, de er smukke men viser ikke det, det handler om, ret godt.
Men farven på garnet er lækker! Og ja, det er efterårets modefarve, det ser man overalt...

Sanne B. sagde ...

Hej Helle,

Velkommen i blogland. Jeg glæder mig til at se mere fra din hånd og pind.

kh
Sanne B.