mandag, juni 08, 2009

Share Wear

Jeg lovede færdigstrik på bloggen - og her er det så. Sannes skønne Fiona som jeg blæste op til Marias størrelse. Den er vasket og klar til brug og det har den sådan set været længe. Eneste problem er .... ja at hende min skønne datter IKKE gider bruge den.

Jeg vidste egentlig godt, at risikoen for en total afvisning af mors hjemmestrik var overhængende - og måske er det derfor, jeg ubevidst har strikket den lidt for stor til Maria. Eller også så var det, fordi jeg gik igang mens ungerne var på ferie, og herefter bare strikkede løs uden at teste størrelsen ordentligt, før det var "for sent".
Lige gyldigt hvad, så er resultatet blevet en kjole, som Maria kan få glæde af de næste par år - når hun altså engang finder ud af, at den er lækker.
Og mens jeg venter på, at det lykkelige øjeblik indtræffer, så bruger jeg den selv som top; Super smart Mother Daughter Share Wear.

7 kommentarer:

Lise (fru Kvist) sagde ...

Genial idé! Her i huset har vi det modsatte problem: datteren insisterer på at få en Fiona. Jeg vil hellere strikke en Elvira, for jeg har allerede lavet Fiona til min niece. Det nytter ikke, de er viljestærke, sådan nogle små damer. Heldigt at du kan passe modellen, for din udgave er superflot.

Ulla sagde ...

Smart! Forhåbentlig så vækker det misundelse nok til, at hun vil gå med den på et tidspunkt.

kludemutter sagde ...

Smart tænkt, måske man skulle prøve det fif ,)
Min datter vil heller ikke mit hjemme strik.
Flot ser den ellers ud og farven er skøn.
Yt.

britt sagde ...

Ha! Så kan hun lære det!
Den er superflot og det ender med at hun slet ikke må få den. Ha! Ta' den!
Knus,
Britt
....der også selv har viljestærk datter i domicilet....hun har også en mor-strik-kjole i skabet som hun nægter at tage på...suk!

Tine sagde ...

Genialt at strikke den så du også kan passe dne.
Den er meget meget fin.

Gitte sagde ...

Den er super flot. Hun skal nok komme på andre tanker.... Og imens må du jo så sørge for ikke at slide den op ;-)

zeusstrik sagde ...

godt tænkt :)hali