onsdag, juli 14, 2010

Tusind tak ....

for de mange søde kommentarer. Det er simpelthen bare SÅ skønt at være tilbage !!!

Imens jeg var "væk" fik jeg også en rigtig sød hilsen fra Anna, som sendte mig en beautiful blogger award.
Jeg fik aldrig svaret tilbage - og det er jeg rigtig ked af. Jeg fik heller aldrig sendt awarden videre - og nu virker det sådan lidt passé, men ..... en del af awarden bestod i at jeg skulle fortælle syv ting om mig selv - og dem kan I så passende få nu.

Jeg elsker mit liv i skønne landlige omgivelser med mand, børn og garnbutik.

Jeg sagde i foråret farvel til en stabil, fast indtægt - og jeg har ikke fortrudt ét eneste sekund.

Jeg serverer nu skønne lækre måltider til mine egne kære - og de sætter pris på det.

Jeg tager fuldt ansvar for den del af livet der er min; Jeg tør godt tage chancer og risikere lidt.

Jeg har et eksplosivt temperament - og kan blive sådan rigtig edderspændt rasende !!!!

Jeg er stor tilhænger af lister og systemer og orden men ....... det er bare ikke altid at det fungerer.

Jeg øver mig på at putte skønne ting ind i mit liv; Indtil videre byder efteråret på en weekend med strik i Næstved og 10 torsdag aftener med keramik i Brønderslev. Og jeg glæder mig !!!

lørdag, juli 10, 2010

Exhale & Relax

Jeg øver mig - og idag går det rigtig fint. Jeg har slæbt de skønneste tøsede striber og Touren på P3 med ind i kirsebærtræets skygge. Her sidder jeg så og nyder .....
Okay der er øjeblikke, hvor jeg lige løber igennem listen over ting jeg kunne-burde-skulle gøre. Men det bliver ikke i dag.

Der var engang - for ikke så mange måneder siden, hvor jeg ville have sænket hovedet og knoklet på uden at lytte og mærke efter inderst inde; Men den tid er ovre!!


Jeg har brugt de sidste par måneder på at rydde op i mit liv; En hård proces, men i guder hvor er jeg glad for, at jeg tog fat.
Jeg har fået sorteret skrot og snot fra; De indslag i mit liv som blot gjorde mig sur og vred og ked, men som jeg levede med dag ud og dag ind. Daglige aktiviteter som drænede mig - og fratog mig så meget energi, at jeg valgte nogle af de virkelig gode ting i mit liv fra.
Bloggen for eksempel, den har i sandhed levet et usselt liv de sidste 2-3-4-5 .... måneder. På et tidspunkt havde jeg faktisk helt afskrevet den; Truffet en beslutning om, at det var så det med skriveriet omkring mit strik men .... det går simpelthen ikke.

Jeg savner mit liv i blogland!

Jeg savner kommentarerne, inspirationen, dokumentationen .... Og jeg er simpelthen nødt til at puste lidt liv i den virtuelle Strikkekurv. Den skal fyldes med skønne kreationer - og jeg har allerede en liste så lang .....