tirsdag, april 21, 2009

Kære allesammen

Tusind tusind tak for den fantastiske modtagelse I har givet Holst Garn – det er ganske overvældende og helt vildt skønt !!!!

Det er tydeligt, at andre end jeg selv har savnet – og jeg er jublende lykkelig for, at jeg tog springet. Jeg ved godt, at der stadigvæk sidder en flok derude som ikke kan handle hos Holst Garn men .... lige om lidt – det lover jeg.
PBS er sat på sagen med Dankort og jeg arbejder også på at få skabt en åbning udover landets grænser, så ..... lige om lidt .....

lørdag, april 11, 2009

Holst Garn


For pokker hvor har jeg glædet mig til at skrive det her indlæg. Til at løfte sløret for hvad jeg har lavet i al den tid, hvor der har været larmende tavshed her på bloggen.

Og nu hvor det så er nu .... ja så sidder jeg her med sommerfugle i maven, det kribler og krabler og udenfor står mirabelletræerne på spring. Jeg kigger på dem og tænker – Så er det nu, vi springer ud !!!!

Nogen gange slår livet en krølle; Det gjorde mit. En fin lille en, som åbnede op for en mulighed for at virkeliggøre en drøm, og jeg har brugt den sidste måneds tid på at skabe Holst Garn - Den garnbutik jeg altid selv har savnet.


Holst Garn er butikken hvor:

Du kan samle dit helt eget strikkekit med lige de farver, som DU ønsker.

Der ikke er nogen begrænsning på farveudvalget, for jeg har købt hele farvepaletten.

Det er muligt at købe små portioner – lige præcis nok til en ”fartstribe” uden de helt store investeringer.


Det første garn jeg har taget ind er et absolut yndlingsgarn – et 2-trådet uldgarn som kan det meste. Det kan vaskes i maskinen, det er blødt og fint, det kan tåle ungernes leg, det kan ...... ja i min verden det meste.

Og så glæder jeg mig bare helt vildt til, at høre hvad I tænker - Er det bare mig som har savnet eller ....??

Og nyd nu det skønne påskevejr derude.