lørdag, februar 18, 2006

I sandhedens tjeneste

På min arbejdsplads har vi efter lang tids sladder, fnidder og fnadder indført en regel. En regel som i sin enkelthed lyder: "Hvis du har noget at kritisere, så sig det direkte eller hold din mund!"

En god regel som burde gælde i alle livets forhold. Derfor satte jeg mig torsdag aften ned med min Violet opskrift, mine personlige notater og skrev en mail til Helga Isager.
Jeg fortalte hende om min begejstring for hendes designs, men også om mine "klagepunkter" i forhold til Violet. Jeg fortalte om de steder hvor jeg syntes at opskriften er rodet, de målangivelser jeg var usikker på og sendte hende mine forslag til rettelser.

Det var lidt for nemt bare at lukke mine frustrationer ud i bloggen uden at give hende en chance for at "give svar på tiltale". Svaret kom hurtigt - et rigtig fint svar hvor hun blandt andet skriver:

"Det sker jo somme tider, at der er fejl jeg ikke selv har fået øje på, og det er jeg altid glad for at blive gjort opmærksom på."

Jeg er også glad nu; Jeg ved hvor jeg skal måle fra og til, hvor langt ærmegabet skal være og jeg kan nu godt se udregningen med de famøse 56 masker. Der var jeg lige hurtig nok på aftrækkeren. Det beklager jeg meget.

Eneste lille øv er at jeg har strikket ærmegab efter det centimetermål jeg nu ved er en fejl, mon ikke ærmet passer alligevel.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Helle,
Det var da fornuftigt at skrive til Helga Isager selv. Ellers bliver fejlene jo ikke rettet. Jeg var forbi en forhandler forleden. Modellen - som de selvfølgelig ikke havde hjemme, ejheller opskriften - koster i standardgarn kr. 350,-. I silke er den naturligvis dyrere.
Hilsen Lene

Mette G. sagde ...

Hej Helle!

Godt gået. Du har jo fuldstændig ret.

Hilsen
Mette